VIDEO "Nepieņemami." Aizkraukles kultūras centra direktoru apsūdz vardarbībā pret bērnu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kamil Zajaczkowski/Shutterstock

Šī gada maija beigās Aizkraukles kultūras centrā notika tradicionālais dejas dienas koncerts “Deju varavīksne”. Tajā piedalījusies arī vietējā iedzīvotāja Rinalda sešgadīgā meita, pret kuru agresīvi izturējies kultūras centra direktors, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Meitene kopā ar citiem bērniem esot rotaļājusies zāles malā, līdz kultūras centra direktors viņu agresīvi sagrābis un aiznesis līdz ieejas zāles durvīm. 

Bērnus tobrīd pieskatījusi deju skolotāja, kura par redzēto arī bijusi šokā. "Tā situācija, ko redzēju, bija nepieņemama. Nedrīkst pārāk stipri piecgadīgu bērnu tā paķert."

Video: "Bez tabu" sižets 

Bērna tēvs Rinalds saistībā ar incidentu vērsies pašvaldībā ar iesniegumu. Par atbildi nav apmierināts - domes darbinieki atvainojušies, taču rīcība neseko. 

Aizkraukles novada pašvaldības izpilddirektors Uldis Riekstiņš norāda, ka esot notikušas pārrunas ar visām iesaistītajām pusēm, taču pierādījumu trūkuma dēļ neesot bijis pamata kādam vairāk vai mazāk ticēt.

Kultūras centra direktors Alens Emīls Oknovs atzinis, ka vairākkārt esot bērniem aizrādījis, uz ko nav bijušas nekādas reakcijas. 

Oknovam saistībā ar incidentu izteikts brīdinājums, taču darbu viņš saglabās. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu