​"Acīmredzot novecoju." Ķesteris skaidro, kāpēc viņam nedod jaunas lomas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dailes teātra aktieri sākuši 104. sezonu. Dienā, kad teātra kolektīvs sapulcējās uz tradicionālo jaunās sezonas kopbildi, tautā mīlētā aktiera Ģirta Ķestera vārds nebija atrodams nevienā no piecām teātra pirmizrādēm, kuras tiks rādītas šajā gadā. Viņš izdevumam "Privātā Dzīve" skaidro, kāpēc tā.

"Acīmredzot novecoju," tā to komentē Ķesteris.

Vaicāts, vai nav apvainojies, ka jaunas lomas viņam nav iedalītas, aktieris iesaucas: "Vai dieniņ! Lūpu uzmest nav man raksturīgi. Ieklausos labos padomdevējos, kas saka – ir vienkārši jānogaida. Nu nevar visu laiku skriet riksī, jo tikai tad tev ir sajūta, ka eksistē. Ķesterim nav visu laiku jāpierāda, ka viņš ir Ķesteris. Šobrīd man ir nogaidošs periods.

Arī seriālos iestājies klusums. Lai kā kumeļi skrien trīsdesmitgadnieki un četrdesmitgadnieki."

"Mums teātrī šobrīd ir lielas pārmaiņas – ir cita vīzija un redzējums. Ir daudz dažādu aktieru atlašu – tādi kā kastingi, lai varētu piedalīties iestudējumos," saka Ķesteris. "Nenoliedzami, es joprojām esmu štatā. Nu mēbeles ir un paliek mēbeles – arī antikvariātā," viņš ironizē.

Runājot par aizvadīto vasaru, viņš atklāj, ka šajā vasarā darbu neesot bijis tik daudz kā pērn, "tāpēc jūtos mazliet iztukšots. Ceru uzlādēt akumulatoru teātrī," teic Ķesteris.

Dailes teātra jaunās sezonas trešajā dienā, kad notika pirmais mēģinājums pie Holivudas spīdekļa Džona Malkoviča, aktieru sarakstā parādījās arī Ķestera vārds. Viņam uzticēta Kurta loma, kurā vēl nupat tika minēts Lauris Subatnieks.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 8. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu