"Pateikšu noslēpumu - neatmaksājas." Didrihsone par komandējumiem ārzemēs (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: elinadidrishone/Instagram

Pretrunīgi vērtētā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone ārpus Latvijas dodas visai bieži, vienmēr uzsverot, ka tā nav vien laika atpūta, bet gan darba komandējumi. Viens no pēdējiem ceļojumiem izmaksājis 8000 eiro.

Elīna vairākas reizes gadā dodas uz ārzemēm, dēvējot tos par darba komandējumiem. Vaicāta, vai, viņasprāt, tas ir uzņēma trumpis, Elīna saka: "Nē, bet tas mūsu biznesam iedod latiņu."

Kā izrādās, lielākoties šāda veida izbraucieni uzņēmumam rada mīnusus, nevis plusus, taču, viņasprāt, "galvenais ir uzņemt skaistas bildes, kas zīmolam palīdz attīstīties, uzliekot savu kvalitātes zīmi".

Viens no pēdējiem darba komandējumiem šajā gadā izmaksājis astoņus tūkstošus eiro. ​"Pateikšu noslēpumu - tas neatmaksājas. Ir reizes, kad mēs esam aizgājuši totālā mīnusā, reizēm vispār nav peļņas. Mana motivācija doties šādos ceļojumos ir skaistas bildes, video, skaisti kadri."

"Tas vienkārši ir mans sapnis. Daudzi man saka, ka to pašu var darīt studijā, rādot drēbes uz pakaramajiem, bet es gribu tā, kā es gribu. Es gribu, lai cilvēkiem rodas tas iespaids, ka tieši ar šo kleitu viņi ir savā atvaļinājumā."

"Es nevaru atļauties divas nedēļas paņemt atvaļinājumu un vienkārši ceļot, tāpēc darbu ņemu līdzi."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu