ŅEM VĒRĀ Nesodīs autovadītājus, kuri negaisa laikā novietojuši automašīnas Rīgas patiltēs (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Automašīnas patiltē
Automašīnas patiltē Foto: Jürgen Puistaja

Rīgas pašvaldības policija (RPP) nesodīs autovadītājus, kuri 7. augustā negaisa laikā galvaspilsētas patiltēs bija novietojuši automašīnas, informēja RPP.

Pašvaldības policijā bija saņemta virkne izsaukumu uz dažādām patiltēm, kur iedzīvotāji bija novietojuši automašīnas. Visos gadījumos, kur vadītāji bija uz vietas, tika veiktas pārrunas, taču, ņemot vērā apstākļus, sods nevienam netika piemērots.

Dažos citos gadījumos uz automašīnu vējstikla tika atstāts informatīvs uzraksts, ka ikdienā attiecīgajā vietā transportlīdzekli novietot nedrīkst, bet arī šajās situācijās sodi piemēroti netika.

Vienlaikus policijā norādīja, ka situācijā, kad no vairākiem Latvijas nostūriem tiek saņemti attēli ar izpostītiem mājokļiem un transportlīdzekļiem, ir grūti izprast tos iedzīvotājus, kuri aicina policiju sodīt autovadītājus, kuri cerībā pasargāt savu īpašumu īslaicīgi novietojuši savus spēkratus neatļautā vietā.

Jau ziņots, ka pirmdien Latviju šķērsoja pērkona negaiss un stipra vētra, kas dažviet atnesa ļoti lielu krusu un intensīvas lietusgāzes, gāžot kokus, izpostot būves, transportlīdzekļus un infrastruktūru.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu