Reslinga leģenda atminas biedējošo pieredzi pēc marihuānas smēķēšanas kopā ar Taisonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AFP / Scanpix

Amerikāņu "profesionālā" reslinga jeb WWE leģenda Ričards Morgans Fleirs, plašāk pazīstams kā Riks Fleirs, komiķa Teo Vona podkāstā atcerējās, kāda bija viņa pieredze, smēķējot marihuānu kopā ar Maiku Taisonu.

Fleirs nesen viesojās Vona podkāstā "This Past Weekend". Tur viņš atminējās reizi, kad kopā ar leģendāro bokseri Maiku Taisonu smēķēja marihuānu.

Bijušais resleris atklāja, ka esot mēģinājis patērēt tikpat lielu daudzumu marihuānas kā Taisons un to rūgti nožēlojis...

"Es tiešām domāju, ka esmu miris. Piezvanīju kādam cilvēkam. Kad viņš pacēla telefonu, es jautāju, vai tas tiešām ir viņš. Tieši tik "samalts" es biju. Tad, aptuveni trijos naktī, apsēdos un sapratu, ka esmu atpakaļ," atcerējās Fleirs.

Bijušais resleris 2017. gadā nonāca komā, jo viņam pēc zarnu operācijas radās komplikācijas. Fleirs marihuānas smēķēšanu kopā ar Taisonu salīdzināja ar laiku, kad bija komā: "Es pie sevis nodomāju, ka spēju domāt. Man šķiet, ka es nedomāju, kad biju komā."

Taisons 2016. gadā oficiāli sāka nodarboties ar marihuānas tirdzniecību un nereti nekautrējas to smēķēt sava podkāsta ēterā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu