Kas jauns ukraiņu influenceres Sofijas Stužukas dzīvē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sofia_stuzhuk/Instagram

Ukraiņu influencere Sofija Stužuka ar savu vīru rīdzinieku Antonu Ļevdanski un bērniem jau kādu laiku mitinās Turcijā, ne vien atpūšoties, bet arī meklējot nekustamo īpašumu.

Baudot atpūtu Turcijā, Stužuka ik pa laikam rādīja arī to, ka apskata ekskluzīvus dzīvokļus. Nu viņa pavēstījusi, ka pāris izvēlējies pat divus būvniecības projektus, arī līgums jau esot noslēgts. Par to Sofija vairāk pastāstījusi "Instagram" ierakstā.

Sofijas pēdējās publikācijās "Instagram" tiek parādīta laiskā atpūta Turcijā kopā ar ģimeni, tāpat viņa dalījusies pārdomās par savu izskatu - kā sevi uztur formā.

Neatņemama sastāvdaļa viņas dzīvē ir bērni. Jaunajā ģimenē aug četri bērni - trīs no tiem ir nākuši pasaulē no iepriekšējās laulības, bet jaunākā ģimenes atvase Vasilisa ir Sofijas un Antona pirmais kopīgais bērns. Sofijas jaunākajai meitai jau ir pieci mēneši. 

Šajā gadā Sofija un Antons lēma oficiāli reģistrēt savas attiecības, kļūstot par vīru un sievu.

Sofija ir influencere, savukārt Antons darbojas ar kripvalūtu. 

Vēl gan nav zināms, vai Sofija ar ģimeni pārcelsies uz Turciju pavisam, lai gan pirms pusgada, kad gaidīja pasaulē ierodamies Vasilisu, viņa minēja, ka neplāno turpmāko dzīvi pavadīt Latvijā.

Jau vēstīts, ka Sofija ir viena no ukraiņu populārākajām influencerēm. Bēgot no kara Ukrainā, viņa ieradās Latvijā, kur arī satika savu Antonu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu