VIDEO "Tas bija pretīgi." UFC boss norāda, ka realitātes šovā tikusi apdraudēta Makgregora veselība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Deina Vaits
Konors Makgregors un Deina Vaits Foto: Reuters/ScanPix

UFC prezidents Deina Vaits intervijā "YouTube" kanālam "The Mac Life" ļoti kritiski izteicās par realitātes šova "The Ultimate Fighter" (TUF) treneru izaicinājumu, kurā piedalījās Konors Makgregors un Maikls Čendlers.

TUF ir realitātes šovs, kura ietvaros divi UFC cīkstoņi kļūst par treneriem, izveidojot komandas ar cīkstoņiem, kuri šobrīd necīnās UFC. Šajā realitātes šova sezonā treneru lomu pilda Konors Makgregors un Maikls Čendlers.

Katrā sezonā tradicionāli abi treneri savā starpā sacenšas treneru izaicinājumā. Šajā sezonā treneru izaicinājums bija atbildēšana uz jautājumiem, sēžot ledus vannā.

Makgregors un Čendlers ledus vannās, kuru ūdens temperatūra bijusi aptuveni +2,7 grādi pēc Celsija, pavadījuši aptuveni 30 minūtes. Šajā izaicinājumā uzvaras laurus plūca Makgregors. Tomēr ar redzēto ļoti neapmierināts ir UFC prezidents Deina Vaits.

"Teikšu tā - pilnīga izgāšanās. Pilnīgs sūdu šovs. Viņi abi varēja tikt pie veselības problēmām. Tas, kas notika treneru izaicinājumā, bija absolūts marasms. Reiz Ņujorkā septiņas minūtes pavadīju vannā ar šādu ūdens temperatūru. Šie čaļi tur pavadīja gandrīz 30 minūtes. Bīstami, stulbi un bezatbildīgi no producentu puses.

Es biju ļoti dusmīgs. Tas bija pretīgi un neatkārtosies vēlreiz," sev ierastajā manierē skarbi izteicās Vaits.

Vairumā gadījumu TUF sezonas treneri pēc tās beigām arī aizvada savstarpēju cīņu. Šobrīd baumu līmenī izskanējusi informācija, ka Makgregors oktagonā varētu atgriezties šā gada beigās, bet par viņa potenciālo pretinieku vairs nav reālas skaidrības.

Makgregoram šī nav pirmā reize TUF trenera lomā. 2015. gadā viņš kopā ar Juraiju Feiberu cīkstoņus trenēja realitātes šova 22. sezonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu