Pēc ilgas slimības 57 gadu vecumā mūžībā devies aktrises Bulokas mīļotais vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sandra.bullock.official/Instagram

57 gadu vecumā pēc ilgas slimības mūžībā devies aktrises Sandras Bulokas ilggadējais partneris fotogrāfs Braiens Rendals. Viņš izvēlējies savu cīņu ar slimību turēt noslēpumā.

"Ar dziļām skumjām paziņojam, ka 5. augustā Braiens Rendals aizgāja mūžībā mierīgi pēc trīs gadu ilgas cīņas ar ALS (amiotrofā laterālā skleroze)," teikts ģimenes paziņojumā. "Braiens izvēlējās turēt savu cīņu ar slimību noslēpumā, un tie, kuriem viņš rūpēja, cienīja viņa izvēli."

"Mēs esam ārkārtīgi pateicīgi nenogurstošajiem ārstiem un apbrīnojamajām medmāsām, kuras kļuva par mūsu istabas biedrenēm, bieži upurējot savas ģimenes, lai būtu kopā ar mūsējo," teikts paziņojumā.

Amiotrofā laterālā skleroze (ALS) ir strauji progresējoša nervu sistēmas slimība, kas ietekmē smadzeņu un muguras smadzeņu nervu šūnas, izraisot muskuļu kontroles zudumu. Tā tiek dēvēta arī par Lū Gēriga slimību, kas nosaukta beisbolista vārdā. Vēl nav atrastas zāles pret ALS, un nav arī efektīvas ārstēšanas, lai apturētu tās progresēšanu.

Ziņots, ka Buloka un Rendals iepazinās 2015. gadā viņas adoptētā dēla Luisa dzimšanas dienā.

Abi kopā audzināja Bulokas adoptētos bērnus - dēlu Luisu un meitu Lailu, kā arī Rendala meitu no iepriekšējām attiecībām Skailaru.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu