"Rīgas" 3x3 basketbolisti "Challenger" turnīrā gūst uzvaru vienā no divām spēlēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas 3x3 basketbolists Edgars Krūmiņš
Latvijas 3x3 basketbolists Edgars Krūmiņš Foto: FIBA.com

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" ar Edgaru Krūmiņu un trīs leģionāriem sastāvā 11. augustā Belgradā "Challenger" turnīrā guva panākumu vienā no divām spēlēm.

Bez Krūmiņa šajā turnīrā Latvijas komandas rindās spēlē arī serbs Miroslavs Pašajličs, kā arī ķīnieši Vu Sjiņgruju un Hunbo Jue.

"Rīga", kas turnīrā izsēta ar ceturto numuru, pirmajā D apakšgrupas mačā ar rezultātu 22:12 pārspēja Gruzijas vienību "Vera" (16.).

Krūmiņš ar desmit punktiem, no kuriem astoņus guva realizējot tālmetienus, bija rezultatīvākais, astoņus pievienoja Pašajličs, kamēr Vu un Hunbo guva attiecīgi trīs un vienu punktu.

Otrajā D apakšgrupas spēlē "Rīga" ar 19:21 piekāpās "Partizan" (5.) no Serbijas.

Krūmiņš guva četrus punktus, bet par rezultatīvāko ar astoņiem punktiem kļuva Vu. Pašajličs pievienoja sešus punktus, un Hunbo izcēlās ar vienu punktu.

Ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās vienības. D apakšgrupas noslēdzošajā mačā tiksies "Vera" un "Partizan".

Šajā turnīrā vienības cīnās par ceļazīmi uz Amsterdamas "Masters" turnīru, kas paredzēts oktobra sākumā.

Naurim Miezim un Kārlim Lasmanim pārstāvot Ķīnas komandu "Beijing", "Rīga" šosezon "Challenger" un "Masters" turnīros startē dažādos sastāvos, tajā skaitā ar leģionāriem. Jūlija beigās "Challenger" turnīrā "Rīga" startēja tikai ar latviešiem Čavaru, Edgaru Krūmiņu, Artūru Ausēju un Artūru Strēlnieku.

"Rīgai" šobrīd garantēta dalība augustā paredzētajos "Masters" turnīros Prāgā un Debrecenā. Maijā "Masters" turnīrā Manilā Latvijas komanda ierindojās septītajā vietā, jūlijā sacensībās Makao bija piektā, bet pagājušajā nedēļā Prāgā neiekļuva cetrutdaļfinālā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu