FOTO UN VIDEO Desmitiem tūkstošu fanu Tallinā pulcē grandiozs "The Weeknd" koncerts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Konstantin Sednev

Sestdien, 12. augustā, Tallinā uzstājās mūzikas grands "The Weeknd". Visas dienas garumā uz Tallinas Dziesmu svētku estrādi plūda fanu pūļi, un uz koncertu tika pārdots 55 000 biļešu. Skatītājiem pie ieejas tika dalītas īpašas mirgojošas rokassprādzes, kas koncertā palīdzēja kļūt par daļu spilgtā šova, ziņo "Postimees".

"The Weeknd" koncertā Tallinas Dziesmu svēku estrādē centrālais dekorācijas elements bija gara sievietes figūra, kas, šķiet, gatavojās pacelties augšup.

Šī skulptūra pieder japāņu māksliniekam Hajime Sorajama. "The Weeknd" karjerā šī sudraba un hroma figūra pirmo reizi parādījās dziesmas "Echoes Of Silence" videoklipā.

Koncerta laikā virs skatītājiem iedegās milzīgs mēness, kas visu izrādes laiku spīdēja un mainīja nokrāsas.

Lai gan publiku uz koncertu sāka ielaist no pulksten 16, jau pusdienlaikā pie Dziesmu svētku estrādes vārtiem pulcējās fani, kuri Tallinā bija ieradušies uz šo muzikālo notikumu. Jau labu laiku pirms koncerta pie ieejas bija uzslieta maza telts.

"Uzkāpām uz prāmja, no rīta stāvējām pie vārtiem," stāstīja meitenes, kuras ieradās uz sava iemīļotā mākslinieka koncertu.

Kad estrādē sāka ielaist pirmos skatītājus, klausītaji skrēja ieņemt vietas. Tie, kas VIP zonā ieņēma labākās pozīcijas pie pašas skatuves, atzina, ka pirms koncerta īpaši daudz nedzēra un negrasījās pirkt dzērienus, lai vēlāk nepazaudētu vietas, ja pēkšņi vēlēsies doties uz tualeti.

Noskaties video, kā pirmie skatītāji devās ieņemt labākās vietas!

Tāda mēroga mākslinieka kā "The Weeknd" uzstāšanās Igaunijā ir grandiozs notikums. Kanādas popzvaigznes fani Igaunijā ieradās no dažādām Eiropas valstīm, jo Tallina mākslinieka turnejā bija iekļauta starp tādām pilsētām kā Prāga, Parīze, Milāna, Varšava, Londona, Madride, Barselona un citām.

Tallinā notika vienīgais koncerts ne tikai Baltijas valstīs, bet arī Ziemeļeiropā. Tāpēc Tallinā "The Weeknd" fani ieradās ne tikai no Latvijas un Lietuvas, bet arī no Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas.

Vairāk nekā puse "The Weeknd" biļešu tika pārdotas ārzemju pircējiem, no kuriem aptuveni 10 000 bija no Somijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu