Džošua ar nokautu septītajā raundā uzvar Vaita aizstājēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua un Roberts Helēniuss
Entonijs Džošua un Roberts Helēniuss Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas bokseris Entonijs Džošua 12. augustā Londonā septītajā raundā ar nokautu uzvarēja somu Robertu Helēniusu, kurš šajā cīņā aizstāja šonedēļ atstādināto britu Dilianu Vaitu.

Abi supersmagsvari necīnījās par kādu no pasaules čempionu jostām.

Pagājušās nedēļas nogalē Vaitam dopinga kontrolē konstatētu "nelabvēlīgu analītisku atklājumu" dēļ tika atcelta plānotā Vaita un Džošua cīņa smagajā svarā. Heleniuss pirms nedēļas cīnījās Somijā, ar tehnisko nokautu trešajā raundā svinot uzvaru pār tautieti Miku Mielonenu, taču piekrita doties ringā otro nedēļu pēc kārtas lai tiktos ar bijušo pasaules čempionu smagajā svarā Džošua.

Lielbritānijas bokseris savu pretinieku apturēja pēc septītajā raundā aizvadītas pusotras minūtes, izdarot spēcīgu sitienu ar labo roku.

Džošua nākamais pretinieks varētu būt amerikānis Deontejs Vailders, bet pēc tam boksera nometne vēlētos dueli ar pašreizējo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempionu Taisonu Fjūriju no Lielbritānijas, atklāja Džošua promotieris Edijs Hērns.

33 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā piedalījies 29 cīņās un svinējis 26 uzvaras, 23 no tām ar nokautu. Viņam bijušas čempiona jostas visās galvenajā versijās, izņemot prestižāko WBC.

Sešus gadus vecākajam Helēniusam aiz muguras ir 37 cīņas un 32 uzvaras, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu