Miljonārs Krūmiņš: Ar vienu sievieti nodzīvot visu dzīvi tā arī neesmu spējis (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Vieni svin sudraba un zelta kāzas, citi spēj saglabāt attiecību skaistumu cauri gadiem bez laulības gredzena pirkstā, bet vēl kāds stipras savienības noslēpumu atklāj tikai tad, kad ir palicis viens. Miljonāram Jūlijam Krūmiņam tā arī nav izdevušās attiecības ilgu gadu garumā. Viņš izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstījis, pie kādām atziņām ticis. 

"Ilgu un laimīgu attiecību noslēpums ir sievietes saimnieciskumā," pārliecinājies miljonārs.

"Ilgnoturīgas attiecības simtprocentīgi ir sieviešu nopelns. Latviešu sievietes, kas gadiem ilgi ir precējušās ar vienu vīrieti, ir saimnieciskas. Viņas vīrieti paēdina, apģērbj, izmazgā un izgludina drēbes.

Es gan ar vienu sievieti nodzīvot visu dzīvi tā arī neesmu spējis," neslēpj Krūmiņš.

"Mana sieva, piemēram, neēda gaļu. Pārtika tikai no augļiem un dārzeņiem. Kad palūdzu: "Uzvāri man, lūdzu, buljonu!" – viņa aizgāja uz tirgu, nopirka vistu ar visām spalvām un tādu arī izvārīja, bez sāls un pipariem. Sievietei par savu vīrieti ir jādomā. Jo kas gan ir mīlestība? Tas ir pieradums, kas pāraug nepieciešamībā. Sieviete rūpējas par vīrieti, jo viņam tas ir vajadzīgs. Bez šādas sievietes vīrietis vairs nespēj dzīvot. Pat ja uzrodas jauna, tu pēc kāda laika ej atpakaļ pie iepriekšējās, krīti ceļos un lūdz piedošanu, jo vienkārši nespēj bez viņas dzīvot," uzskata Jūlijs.

"Biju jauns puika un iemīlējos krievietē Natašā. Lidinājos pa gaisu un teicu mammai: "Ak, esmu tā iemīlējies!" Mamma atbildēja: "Dēliņ, mīlestība ir kā autobuss, labāk pagaidi nākamo." Viņa uzreiz saprata, ka mums nekas nesanāks. Vecākiem cilvēkiem uz to ir redzīgas acis, tādēļ vajag ieklausīties, ko viņi saka. Es smejoties mēdzu teikt – daudz ko nosaka tas, kurā brīdī tev atveras acis. Teliņš piedzimst ar vaļā acīm, kaķēnam tam vajag piecas dienas, bet kucēnam – desmit. Daudziem vīriešiem acis atveras tikai pēc tam, kad viņi jau ir apprecējušies," tā Jūlijs.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Krūmiņš ir bagāts ar 15 mazbērniem. Viņš allaž ir uzsvēris, ka vislielākā vērtība viņam ir ģimene, un viņš ir tās galva. Uzņēmējs ar prieku gādā par 25 tuvākajiem radiniekiem.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 8. augusta numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu