Savākts vairāk ka 50 000 parakstu par iemīļota "Netflix" seriāla atjaunošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mindhunter
Mindhunter Foto: Mindhunter/Facebook

Vairāki ārvalstu mediji ziņo par iniciatīvu, kas aicina "Netflix" atjaunot seriālu "Mindhunter" un uzņemt tā trešo sezonu. 15. augusta vakarā "Change.org" iniciatīvu parakstījuši jau teju 70 000 cilvēku.

Kriminālās izmeklēšanas seriālā pamatā ir uz patiesiem notikumiem balstīta un autobiogrāfiska grāmata ar tādu pašu nosaukumu. Seriāls "Netflix" platformā iznāca 2017. gadā un ieguva milzu popularitāti.

Kad 2019. gadā tika izlaista otrā sezona un tā tika sagaidīta ar ļoti augstiem kritiķu vērtējumiem, nevienam neienāca prātā, ka tā būs pēdējā seriāla sezona.

Faniem tika dota zināma cerība, kad 2020. gada janvārī "Netflix" paziņoja, ka trešās sezonas potenciāls ir aizturēts uz nenoteiktu laiku. Tas tika pamatots ar to, ka līdzproducents Deivids Finčers vēlējās īstenot citus projektus, taču, iespējams, "nākotnē pie [seriāla] atgriezīsies".

Tātad tas nebija "nekad", bet gan drīzāk "tas varētu notikt, mēs vienkārši nezinām, kad".

Diemžēl šī gada februārī fani saņēma skumju ziņu, ka šovs neatgriezīsies ar trešo sezonu.

Februārī runājot ar franču laikrakstu "Le Journal du Dimanche", Finčers skaidroja, ka seriāls vienkārši neesot spējis pievilkt skatītājus, tādēļ tas netiks atjaunots.

Filmas veidotājs sacīja: "Es ļoti lepojos ar pirmajām divām sezonām. Taču tas ir izteikti  dārgs šovs, un, pēc "Netflix" domām, mēs neesam piesaistījuši pietiekami lielu auditoriju, lai attaisnotu šādu ieguldījumu."

Lai gan ir pagājuši četri gadi kopš pagājušās sezonas pārraidīšanas, fani joprojām nav atmetuši sapni par "Mindhunter" trešo sezonu.

Seriālu iecienījusī publika izveidojusi iniciatīvu vietnē "Change.org", aicinot šova veidotājus atgriezt šovu un uzņemt jaunu sezonu.

"Lūdzu, ticiet, pat ja skaitļi otrajā sezonā nesakrita ar pirmās sezonas rādītājiem, ka mēs joprojām esam šeit, uzticīgi gaidām un prasām vairāk!" Rakstīja iniciatīvas veidotājs.

"Lūdzu, neļaujiet tik izcilam seriālam nomirt, jo mēs, bez šaubām, zinām, ka šis seriāls var kļūt par "Netflix" visu laiku veiksmīgāko un populārāko veikumu."

Aicinājumi par seriāla atjaunošanu parādās ik pēc pāris mēnešiem, taču maz ticams, ka straumēšanas vietne mainīs savu lēmumu un apmierinās "Mindhunter" fanus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu