VIDEO "Ko viņa domāja?" Sieviete iekāpj slavenajā Romas Trevi strūklakā, lai piepildītu ūdens pudeli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/storyful/"Facebook"

Tūristi turpina apgānīt Romas pilsētas simbolus - šoreiz vainīgā ir kāda sieviete, kura nolēma iekāpt slavenajā Trevi strūklakā un uzpildīt ūdens pudeli, ziņo ASV izdevums "The New York Post".

Kā redzams videoklipā, sieviete, šķietami neko nedomājot, rāpjas pāri akmeņiem un dodas uz 18. gadsimtā uzbūvētās strūklakas centru. Pēc tam tūriste piegājusi pie kādas ūdens strūklas un no tās uzpildījusi ūdens pudeli. 

Kā sagaidāms, sievieti apturēja apsargs, kurš viņai uzsvilpa un piegāja pie viņas. Nav zināms, vai tūristei tika piemērots sods.

Video autore norāda, ka visapkārt strūklakai bijušas zīmes, ka tajā iekšā nedrīkst kāpt, bet sieviete tās ignorējusi. Turklāt sieviete šķietami neesot sapratusi, kāpēc apsargs pie viņas piegājis. 

18. gadsimtā uzceltā Trevi strūklaka ir slavena ar tradīciju, kas paredz, ka pilsētas apmeklētāji tajā iemet monētu, tādējādi nodrošinot, ka viņi kādu dienu atgriezīsies Romā.

Šī nebūt nav pirmā reize, kad tūristi Romā ir necienīgi izturējušies pret arhitektūras pieminekļiem. Kā ziņots iepriekš, 27. jūnijā britu tūrists Aivens Dimitrovs ar atslēgu Romas Kolizeja sienā iegreba uzrakstu "Ivan + Haley 23".

Pagājušogad 22. maijā vides aktīvisti protesta laikā strūklakas ūdeni nokrāsoja melnu, izpelnoties nosodījumu no Romas mēra Roberto Gualtieri, kurš lūdza pārtraukt "absurdos uzbrukumus" Romas mākslas mantojumam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu