ASV Valsts kases sekretāre Ķīnā nejauši nobaudījusi halucinogēnas sēnes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dženeta Jelena
Dženeta Jelena Foto: AFP/SCANPIX

Valsts kases sekretāre Dženeta Jelena, viesojoties kādā Ķīnas restorānā, nejauši apēdusi halucinogēnās sēnes. Pēc Jelenas stāsta nākšanas gaismā, viņas baudītais ēdiens tika izpārdots citās restorāna ķēdes vietās, vēsta "The Insider".

Jelena sacīja, ka viņa nezināja, ka "garšīgais sēņu ēdiens", ko viņa pasūtīja populārā ķīniešu restorānā, satur sēnes, kas varētu būt halucinogēnas.

"Es nezināju, ka šīm sēnēm ir halucinogēnas īpašības," Jelena atzina CNN.

"Es to uzzināju vēlāk."

Valsts kases sekretāre esot lasījusi, ka, ja sēnes ir vārītas, tās neizraisa halucinācijas, tāpēc šķiet maz ticams, ka Baidena kabineta amatpersona apzināti mēģinājusi apreibināties.

CNN iepriekš ziņoja , ka pēc Jelenas apmeklējuma sēņu saturošais ēdiens tika izpārdots ķēdes restorānos "Yi Zuo Yi Wang" visā Ķīnā. "Yi Zuo Yi Wang" nozīmē "Iekšā un ārā", bet ķīniešu ķēdes restorāniem nav nekāda sakara ar Kalifornijas burgeru gigantu, kas nosaukts tā pat ("In-n-Out").

Jelena apmeklēja "Yi Zuo Yi Wang" delegācijas vakariņās vizītes laikā, kuras mērķis bija atjaunot attiecības starp diviem lielākajiem pasaules ekonomikas spēkiem. Starp Vašingtonu un Pekinu radušās arvien vairāk nesaskaņas, abām lielākajām ASV partijām vēršoties pret Ķīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu