VIDEO "Nesaprotu, kāpēc netiek veikta izmeklēšana." Izmisusi meita tēva meklēšanā iesaistījusi pat zīlnieci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sergejs Mitrofanovs
Sergejs Mitrofanovs Foto: Valsts policija

Sergejs no savām mājām netālu no Pļaviņām Kūģu ciematā izgāja un neatgriezās pirms nepilna mēneša. Meita krīt izmisumā, jo meklēšanas pasākumos bez visiem dienestiem iesaistīti pat zīlnieki, bet rezultāta nav. Meitas ieskatā, meklēšana jau sen bijusi jāpārkvalificē par kriminālprocesu, ziņo raidījums "Degpunktā".

63 gadus vecais Sergejs Mitrofanovs ir pazudis kopš 22. jūlija vakara. Teju mēnesi dienesti un brīvprātīgie veikuši meklēšanas pasākumus, bet bez panākumiem.

Pēc aculiecinieku stāstītā, Sergejs pazušanas dienā iegājis svešā īpašumā, no turienes izraidīts un devās prom, pagalmā aizmirstot savu riteni.

"Viņš bija atbraucis no slimnīcas. Kaut kas viņam galviņā notika, nezinu kas," stāsta pazudušā kunga meita, "man ir grūti to izstāstīt, jo policijas vietā tagad strādājam arī mēs paši, jo, cik viņi varēja, viņi teica, ir izdarījuši, un tālāk es nesaprotu, kāpēc netiek veikta kaut kāda izmeklēšana, jo tur bija iesniegumā norādīts, ka, iespējams, viņš ir nosists kaut kur, jo viņi tur ar kaut kādiem dzērājiem bija kopā, tā, ka tā… Es nezinu."

VIDEO: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu