Influencere Jana Bruk atklāj, cik nopietnu attiecību viņai patiesībā bijis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no privātā arhīva

Kādu laiku visa Latvija varēja sekot līdzi influenceres Janas Bruk un bijušā militārista Dāvida Krūmiņa attiecību līkločiem. Dāvids bijis vienīgais vīrietis, ko Jana rādījusi, taču ne vienīgais, kas viņas dzīvē bijis. Sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" Jana pastāstīja, cik nopietnu attiecību viņas dzīvē bijis un kāpēc publiski tās nav afišējusi.

Lai gan viņas dzīvē Dāvids nav bijis vienīgais vīrietis, tomēr vienīgais, kas ir bijis redzams publiski. Kāpēc tā? "Taisnība. Noslēpt es viņu nevarēju, ja reiz filmējāmies kopā šovā," smej Jana.

"Man nav bijušas daudz attiecības. Runājot par Dāvidu, tās nebija attiecības, tas bija romāns. Dzīves laikā man bijušas tikai vienas nopietnas attiecības. Mēs kopā bijām divus gadus. Es negribēju viņu rādīt, jo es arī saprotu, ka tas nav tik viegli - dzīvot ar publisku cilvēku. Es esmu spilgta, līdz ar to jārēķinās ar nīdējiem, negribēju savu otro pusīti tam pakļaut.

Viņš arī to neprasīja, un arī nepieprasīja, lai es publiskotu mūsu attiecības. Par to viņam liels paldies, tagad es saprotu, cik grūti ir atrast otru pusīti, jo cilvēki mani atpazīst, un es nevaru saprast, vai viņam interesē mana personība vai tas, ka esmu Jana Bruk."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Jana ar Dāvidu iepazinās, piedaloties šovā "Mīla kemperī". Abu attiecības tomēr izjuka. Dāvids Janu pametis darba čatā, pavēstot, ka nevēlas vairs ar viņu būt kopā.

Ļoti atklātu interviju ar Janu par attiecībām un daudz citām intīmām tēmām lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu