Kāpēc policijas mašīna apbrauc CSDD tehniskās apskates rindu? Likumsargi skaidro notikušo (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Arturs Cukurs/X

18. augustā kāds sociālo tīklu lietotājs dalījās savā neizpratnē par notikušo Valmieras CSDD tehniskās apskates rindā. "Kāpēc policijas mašīna apbrauca rindu un tika laipni ieaicināta pirms godīgi rindā stāvošiem pilsoņiem?" Policija sniegusi skaidrojumu situācijai.

"Ir kaut kāda likumā noteikta prioritāte vai vienkārši darbojas vietējie blati?" Ierakstā turpināja sociālo tīklu lietotājs no Valmieras.

Valsts policija atbildē informēja sekojoši: "Minētajam transportlīdzeklim iepriekš bija pieraksts uz tehnisko apskati 2023. gada 18. augustā pulksten 11:00."

Jāņem vērā, ka jau no 2018. gada tehniskajai apskatei CSDD uz noteiktu laiku iespējams pieteikties elektroniski. 

Autovadītājiem, kuri zina, kad un cikos vēlas doties uz tehnisko apskati, iespējams izmantot šo pakalpojumu, tādējādi samazinot pavadīto laiku tehniskās apskates veikšanai.

Klientam nepieciešams CSDD e-pakalpojumos pieteiktajā laikā ierasties uz tehnisko apskati un CSDD kasē saņemt kārtas numuriņu. Numuriņš ir jāsaņem arī gadījumā, ja e-pakalpojumos pirms tam būs veikti visi maksājumi par tehnisko apskati. Iepriekšējo pierakstu var veikt uz nākamo, kā arī turpmākajām dienām.

CSDD atgādina – lai paātrinātu tehniskās apskates procesu, ir iespējams jau savlaicīgi veikt visus maksājumu e.csdd.lv.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu