TV personība Kristīne Stakena laidusi pasaulē pirmdzimto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kristine.stakena/Instagram

Raidījuma "900 sekundes" moderatore un pasākumu vadītāja Kristīne Stakena (agrāk Komarovska) laidusi pasaulē pirmdzimto, liecina viņas ieraksts sociālajos tīklos.

Paziņojot jaunumus, Kristīne raksta: "Es zināju, ka tas būs kaut kas, bet nenojautu kāds tas kaut kas. Svētlaimība un laiks, kas apstājies, cilvēks ir ieradies.

Paldies manam vīram, ka esmu mamma un par to, ka viņa pacietība aug augumā ar mani, kā mana ar mazuli. Šis nebūs treniņš ar noteiktu beigu laiku un tas mani sajūsmina un varbūt tikai nedaudz biedē."

Viņa arī atklāj, ka saņem daudz jautājumus no līdzcilvēkiem, un nu viņa visiem atbild: "Pirmo reizi dzīvē gribējās paklusēt. Šis ir manas dzīves svētbrīdis."

Jaunie vecāki arī paziņoja, kādu vārdu devuši savam pirmdzimtajam - Leo.

Jau vēstīts, ka Kristīne ar uzņēmēju Māri Stakenu apprecējās 2022. gada 21. decembrī. Pēc kāzām viņa pieņēma vīra uzvārdu, taču intervijā Lauras Saulītes raidījumam "Generation Famous" neslēpa, ka nespēj pieņemt savu jauno uzvārdu.

"Man ir skaists uzvārds, bet katru reizi, kad kāds pasaka "Kristīne Stakena" - es nezinu, kas tas ir!" sacīja TV personība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu