Britnija Spīrsa pirmo reizi komentē šķiršanos no trešā vīra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (41) sociālajos tīklos dalījusies ar ierakstu, kur pirmo reizi komentējusi savu šķiršanos no trešā vīra, aktiera un fitnesa trenera Sema Asgarija (29).

"Kā jūs visi zināt, Hesams un es vairs neesam kopā. Seši gadi ir ilgs laiks, tāpēc esmu nedaudz šokēta, bet... Es neesmu šeit, lai paskaidrotu, kas notika, jo tā nav neviena darīšana.

Bet, godīgi sakot, es vairs nespēju izturēt sāpes. 

Kaut kādā telepātiskā veidā es esmu saņēmusi tik daudz ziņu, kas izkausē manu sirdi, un es jums pateicos! Esmu tēlojusi pārāk ilgi, un mans "Instagram" var šķist ideāls, taču tas ir tālu no realitātes, un es domāju, ka mēs visi to zinām. Es labprāt parādītu savas emocijas un asaras par to, kā es patiešām jūtos, bet kaut kādu iemeslu dēļ man vienmēr ir nācies slēpt savas vājās puses. Ja es nebūtu sava tēta spēcīgais karavīrs, mani sūtītu pie ārstiem uz vietām, kur mani ārstētu. Bet tieši tad man visvairāk vajadzēja ģimeni! Tevi vajadzētu mīlēt bez nosacījumiem… nevis ar nosacījumiem! Tāpēc es būšu tik stipra, cik varu, un darīšu visu iespējamo!

Un patiesībā man iet sasodīti labi!

Jebkurā gadījumā lai jums jauka diena un neaizmirstiet smaidīt!!!" savos sociālajos tīklos raksta Spīrsa, pievienojot kārtējo deju video. 

Jau ziņots, ka Spīrsa un Asgarijs paziņoja par šķiršanos augusta vidū.

Abi pēc piecus gadus ilgām attiecībām apprecējās 2022. gada 9. jūnijā Spīrsas mājas pagalmā Tauzandoksā, Kalifornijā, un kāzās piedalījās virkne slavenību, piemēram, Madonna, Parisa Hiltone, Drū Berimora un Donatella Versače. Kāzas apmeklēja arī Spīrsas advokāts un viņas dejotāji no Lasvegasas šova laikiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu