VIDEO Futbola līdzjutējus pārsteidz Mesi kustības Līgu kausa finālspēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nedēļas nogalē Nešvilā tika aizvadīts Līgas kausa izcīņas fināls, kurā spēkiem mērojas "Nashville" futbola klubs pret Argentīnas leģendas Lionela Mesi pārstāvēto Maiami "Inter". Pēc spēles internetā izplatījies video ar Mesi vārtu guvumu, kas sporta līdzjutējus nav atstājis vienaldzīgus.

Šie bija Mesi desmitie gūtie vārti Maiami "Inter" komandas sastāva. Ar savu precīzo raidījumu vārtos viņš palīdzēja savai jaunajai komandai izcīnīt pirmo trofeju kopš kluba dibināšanas 2020. gadā.

Kāds sporta līdzjutējs, kurš vēroja finālspēli klātienē, publicējis video ar septiņkārtējā "Ballon d'Or" ieguvēja kustībām pirms šī gola.

Video redzams, kā Mesi gandrīz nemaz neiesprings, lēnām tuvojas laukuma viduslīnijai un vēro spēles gaitu, kamēr viņam garām traucas abu komandu spēlētāji.

Vienā brīdī viņš pat stāv uz vietas un skenē laukumu, meklējot iespēju uzbrukumam.

Mesi teju minūti izskatās pagalam neieinteresēts spēlē, līdz pēkšņi viņš atdzīvojas.

Maiami "Inter" pārejot uzbrukumā, Mesi no labās malas metas vārtu virzienā un paceļ roku uz augšu, lūdzot piespēli.

Galu galā viņš saņem bumbu un iziet uz vārtiem. Viņš apspēlē aizsargu, pirms ietriec bumbu vārtu tīkla aizmugurē, pieliekot rezultatīvu punktu satriecošam uzbrukumam.

@mrfurchi El gol de Messi visto desse la tribuna , el numero 1 #nashville #intermiami ♬ sonido original - Gabriel Furchi

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka argentīnas futbolists Lionels Mesi sestdien Nešvilā guva vārtus un realizēja pirmo pēcspēles sitienu Maiami "Inter" uzvarā Līgas kausa izcīņas finālā.

"Inter" finālā pēc 1:1 (1:0) pamatlaikā ar 10:9 pieveica citu ASV komandu "Nashville" pēcspēles sitienos.

Mesi 23.minūtē gūtie vārti bija desmitie septiņās spēlēs Maiami "Inter" rindās.

Bumba nonāca pie Mesi pēc Roberta Teilora mēģinājuma piespēlēt. Mesi ar driblu apspēlēja Nešvilas vienības aizsargu Volkeru Cimermenu un ar sitienu nedaudz ārpus soda laukuma raidīja bumbu vārtu kreisajā augšējā stūrī.

57.minūtē Fafā Piko rezultātu izlīdzināja, bet 71. minūtē bumba pēc Mesi sitiena no apmēram tās pašas pozīcijas kā gūstot vārtus trāpīja pa vārtu stabu.

Mesi realizēja pirmo pēcspēles sitienu, Maiami vienībai iegūstot savā īpašumā pirmo trofeju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu