Zutis vaļsirdīgi par seksu un sievietēm: Mans mīlestības muskulis nav sirds, bet mans "džonijs" (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Bijušais bokseris Kristaps Zutis žurnālam "Santa" atklāti dalījās savā pieredzē un pārdomās par visai intīmu tēmu - Zutis, sievietes un sekss.

"No 25 līdz 30 gadiem, kad notika mana rekonstrukcija no puišeļa par vīrieti, reizēm domāju: kad tas beigsies?! Kad man vairs visu laiku negribēsies sievietes? Toreiz izlasīju – katram vīrietim esot noteikts reižu skaits, cik viņš var beigt. Tāds kā resurss, ko var izsmelt. Parēķināju, ka manējam jau ap 23 gadiem bija jābūt tukšam. Te mēs varētu runāt par kvalitāti, kvantitāti un kvalitāti kvantitātē. Tās pirmās reizes nez vai bija tik izcilas. Sekss, tāpat kā attiecības, ir jānoslīpē. Labs sekss ir, kad es beidzu pēc sievietes."

Viņš arī atklāti pastāstīja par laiku, kad sākās viņa seksuālā dzīve: "Seksuālās dzīves sākumā man bija pāris traumatisku gadījumu, tāpēc tas iegājās kā princips - galvenais, lai viņa beidz pirmā.

Reiz agrā jaunībā, kad mācījos tehnikumā, biju sadzēries un pārāk ātri aizmigu. Meitene klasē pasūdzējās, ka Zutis nespējot sievieti apmierināt. Man nācās pusi klases meiteņu izkniebt, jo vīrietis nedrīkst lielīties ar saviem panākumiem – lai citi runā, ko viņš spēj. Nav jau tā, ka vienmēr visas sievietes esmu apmierinājis. Arī man bijušas neveiksmes, bet neciešu nepabeigtas misijas."

Viņš arī atklāti dalījās ar saviem intīmajiem piedzīvojumiem: "Pagātnē ir bijuši visādi eksperimenti, paši foršākie – ar biseksuālām meitenēm, bet ļoti, ļoti maz piedzīvojumu ar prostitūtām. Man ir svarīgi, lai sieviete, kad viss sākas, ir tīra. Kad mēs visu nakti darāmies, protams, abi esam sasvīduši un pat smirdam. Bet sākumā vajag, lai viņa smaržo, un tad man patīk gultā sabojāt viņas šķīstību. Es melotu, ja teiktu, ka mīlējos, nevis drāžos.

Mans mīlestības muskulis nav sirds, bet mans "džonijs"."

Jau ziņots, ka Zutis šķietami nu ir brīvs vīrietis. Viņš nesen paziņoja par šķiršanos no tiktokeres Elīnas Pakalnes, ar kuru kopā filmējās šovā "Slavenības. Bez filtra". "Instagram" viņš paziņoja: "Esmu publiska persona, un man ir jums jāpaziņo, ka manas un Elīnas Pakalnes attiecības ir izjukušas, iemesls esmu tikai un vienīgi es."

Pēc šķiršanās abi gan joprojām pavadot laiku kopā, tā novēroja žurnāls "Privātā Dzīve".

Pakalne pagājušajā nedēļā atbalstīja Zuti "Krastu mačā", un viņas pirkstā joprojām mirdzot saderināšanās gredzens.

Vairāk lasiet izdevuma "Santa" jaunākajā numurā!

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu