Andris Bulis atklāti par seksu un to, cik liela nozīme tam ir vīrieša dzīvē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: andris.bulis/Instagram

Aktieris, pasākumu un raidījumu vadītājs Andris Bulis sarunā ar izdevumu "Santa" runāja par ļoti intīmām tēmām - gan par pirmo seksu, gan to, ko sekss nozīmē pieaugušam vīrietim. 

Sarunā viņš atklāja stāstu par pirmo skūpstu un pirmo seksu: "Sestajā klasē biju samīlējies un saņēmu dūšu meiteni nobučot. "Ar mēlēm nebūs?!" – acīmredzot viņa bija vairāk pieredzējusi. Sapratu, kā ir, kad tu piebriesti ne tikai fizioloģiski, bet arī prāts izplešas un piepildās ar siltumu. Pēc tam no laimes kā miglā skrēju uz mājām.

Tādā pašā aklā laimes lidojumā skrēju pēc pirmā seksa. Man bija sešpadsmit, viņai – krietni vairāk. Aiz loga sniga. Man tagad ir 41, un joprojām perfekti atceros viņas smaržu. Tas bija skaisti."

Bulis agri apzinājies, ka vēlas patikt meitenēm. "Pēc sporta stundām klasesbiedri negāja dušā, un meitenes smējās: "Smirdīgie!" Bet es pēc fizkultūras vienmēr klasē ienācu ar slapjiem matiem un jutu, kā pastiepjos pārāks."

Sarunas turpinājumā viņš dalījās pārdomās par to, cik intimitāte ir svarīga: "Kamēr vīrietis iekāro sievietes – kaut tikai ar acīm un prātu –, viņš ir dzīvs un jauns, vienalga, cik viņam gadu. Bet! Pretī vajag sievieti. Tu nevari dzīvot viens un teikt: "Ak, cik man forša seksualitāte."

Sekss veido pašapziņu, attieksmi pret dzīvi, pret darbu – visu! Tu vari saņemties divas nedēļas, trīs, bet – ja seksa enerģijas sajūtu līmenī nav, dzīves puķe novīst.

Kniebiens nedrīkst kļūt par vienīgo iemeslu būt kopā ar sievieti, bet attiecības bez seksa ilgtermiņā nav iespējamas. Pat režisori man ir teikuši: "Mīlestība jāspēlē ar pimpi, nevis galvu!" Jo vīrietis, kurš mīl sievieti, viņu arī grib.

Skaistums ir dažādībā. Reizēm viņa saka – pamīlēsimies, citreiz – izdrāz mani! Bezkaunība, neķītrība – tā ir seksualitātes daļa. Ja viņa pie brokastīm pateiks: "Es gribu, lai tu vakarā mani paņem uz šī galda!" – vīrietis visu dienu domās par galdu un nevarēs 2 + 2 saskaitīt. Viņš vedīs puķes, teiks komplimentus.

Lai cik tu būtu pašpārliecināts, pirmā pietuvošanās seksā ir kā klases vakarā, kur aktu zālē vienā pusē sēž meitenes, otrā – džeki. Tu piecelies un ej. Visi skatās. Pat krutākais čalis saprot, ka meitene var pateikt nē. Jebkuram tas ir ļoti sāpīgi.

Kad gribas ēst, tu paēd un nomierinies. Bet ar seksu – tu vari vīrieti turēt badā, tu vari viņu novest līdz ārprātam, vari manipulēt un ar vienu vārdu sagraut. Bet vari arī pacelt un likt lidot."

Ko citi Latvijā zināmi vīrieši saka par seksu, lasiet izdevuma "Santa" jaunākajā numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu