"Man paveicies ar vīriem." Operas dīva Bagele par dzīves vīriešiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šī gada septembrī latviešu operdziedātāja Ilona Bagele atzīmēs savu 50. dzimšanas dienu. Izdevumam "Patiesā Dzīve" operas dīva pastāstīja par saviem dzīves vīriešiem un to, kā izdevies atrast īsto.

Ilona ir precējusies trīs reizes. Tagadējais vīrs Valērijs, kā teikusi pati Ilona, ir viņas pirmā mīlestība, ar kuru pēc vairāk nekā 20 gadu pauzes ceļi atkal krustojās. Viņi atkal iemīlējās un dzīvo kopā joprojām.

Arī iepriekšējos vīrus Ilona augstu vērtē. Viņa teic: "Var teikt, ka man paveicies ar vīriem. Varu vienkārši pārnākt mājās, apgulties un neko nedarīt, jo par visu būs gādājis Valērijs. Viņš arī organizē atmosfēru, ja man gaidāma kāda atbildīga uzstāšanās."

Valērijs ir trešais, Anatolijs - mūžībā, bet pirmais bija Aleksandrs.

"Ar Aleksandru bijām precējušies divus gadus, no viņa man ir uzvārds Bagele, un vēl tagad ļoti draudzējamies ar viņu.

Aleksandrs brauc ciemos, dažreiz paliek pie mums mājās. Ar viņa sievu un bērnu sazināmies, mums ir kopīgs radu čats. Viņš ir labs draugs manam tagadējam vīram, kas bija mana jaunības mīlestība."

Ilona ir visai atklāta, runājot par savu privāto dzīvi. Par savu atklātību viņa saka: "Tāda ir mana dzīve. Tie, kas mani pazīst, to tāpat zina, bet citi sapratīs, kāpēc man ir tāds uzvārds. Mazākais dēls arī jautāja - kāpēc mums ar tēti ir vienādi uzvārdi, bet tev Bagele? Dēls Raimonds ir Titovs, bet Māris - Koniševs, katram cits uzvārds."

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 22. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu