Kas kopīgs Ralfam Eilandam un Džastinam Timberleikam? Tas ir Zars

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET, Reuters/Scanpix

Dziedātājs Ralfs Eilands saviem sekotājiem soctīklos paziņojis, ka latviešu valodā ierunājis vienas no pēdējo gadu krāšņākajām animācijas filmām – "Troļļi 3" varoņa Zara balsi. Oriģinālajā versijā Zaru ierunājis aktieris un mūziķis Džastins Timberleiks. 

Paziņojot jaunumus, Eilands piemin, ka šis ir īpaši svarīgs notikums viņa dzīvē, jo animācijas filma patīk ne tikai viņa krustmeitai, bet arī pāriem, kurus viņš salaulājis kā mācītājs.

Foto: Laura

Gaidāmajā filmas anotācijā teikts - Popija atklāj, ka Zars kopā ar brāļiem savulaik darbojies puišu grupā "BroZone". Kad viens no grupas dalībniekiem tiek nolaupīts, Zars un Popija dodas ceļojumā, lai viņu glābtu un atkal apvienotu pārējos brāļus.

Oriģinālajā versijā animācijas tēlu lomas ierunājusi aktrise Anna Kendrika (Popija), aktieris Džastins Timberleiks (Zars) un citi Holivudas aktieri.

Oriģinālā filma "Troļļi" ("Trolls") pie skatītājiem nonāca 2016. gadā, kam sekoja 2020. gada "Troļļu pasaules tūre" ("Trolls World Tour"), bet nu trešās filmas nosaukums ir "Trolls Band Together". Filma kinoteātros nonāks 2023. gada novembrī.

ASV muzikālās datoranimācijas filmas režisors ir Maiks Mičels. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu