VIDEO Noskatīja 11 gadus vecu meiteni, izsekoja un sāka flirtēt. Ziepniekkalnā aptur iespējamu pedofilu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Rebeka Žeire/LETA

Ziepniekkalnā vietējiem iedzīvotājiem izdevies izjaukt kāda aizdomīga vīrieša tikšanos ar 11 gadus vecu meiteni, ziņo raidījums "Degpunktā".

11 gadus veca meitene otrdien ap plkst. 7.00 no rīta iekāpa autobusā, lai dotos ciemos pie draudzenes. Bārdainais svešinieks viņu vēroja aptuveni 20 minūtes un tad mēģināja veikt nākamo darbību, ziņo raidījums.

Meitene uzreiz sazinājās ar savu māti. Kamēr meitene pa telefonu aprakstīja situāciju vecākiem, tikmēr svešinieks uzbāzīgi klauvēja pie autobusa loga un ar žestiem aicināja izlasīt, viņaprāt, romantisko vēstuli. Meitene norāda, ka zīmīte jau bija sagatavota un vīrietis to nav uzrakstījis autobusā, vēstī "Degpunktā".

Māte neļāva Kristai pārtraukt telefona sarunu, līdz meita nav nonākusi līdz draudzenes mājai. Māte pēc tam uzrunāja apkaimes iedzīvotājus ar sociālo mediju palīdzību.

Daži Ziepniekkalna iedzīvotāji pašdarbīgi izlēma satikt iespējamo pedofilu, izliekoties par jaunu "Kristu". Ar "WhatsApp" palīdzību viņiem izdevās sarunāt tikšanos un satikt iespējamo pedofilu.

Svešinieks sagaidīja "Kristu" jeb vairākus nepazīstamus vīriešus, rokās turot rozes. Vīrietis aizgāja prom.

Par šo gadījumu neviens vēl nav vērsies policijā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu