Influencere Jana Bruk vieš skaidrību par savu attiecību statusu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no privātā arhīva

Influencere un blogere Jana Bruk pēc vētrainā romāna ar Dāvidu, kā to sauc Jana, viņa atkal ir brīva sieviete. Sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" Jana atklāja, kur iepazīstas ar vīriešiem, un kādi vīrieši viņu interesē.

Vaicāta, kur Jana iepazīstas ar vīriešiem, viņa teic: ""Nekur! Es saprotu, ka es patīku daudz vīriešiem, bet viņi baidās no manis. Es arī maz izeju ārpus mājas, mani vairs neinteresē ballītes kā agrāk, visu jau esmu redzējusi. Man nav viegli atrast otru pusīti.

Es labāk izvēlētos vīrieti, kurš par mani neko nezina.

Par uzaicinājumiem uz randiņiem Jana sūdzēties nevar, taču viņa no tiem izvairās. "Aicina, protams, bet man ir kaut kādā ziņā bail par viņu motīviem. Un man ir arī savi standarti. Es nejūtos kā superzvaigzne, bet ar kuru katru uz tikšanos arī neiešu."

"Man patīk romantiski puiši, kuri atsūtītu ziedus ar kurjeru. Es neesmu viegla meitene, kuru var pēc viena randiņa ievilināt tīklos, nē! Manam vīrietim viegli nebūs. Bet neskatoties uz manu pieredzi, esmu kļuvusi gudrāka. Es negribu attiecības tikai tāpēc, lai skaitītos, ka ir.

Man svarīgi, lai vīrietim būtu stabila nervu sistēma un laba mentālā veselība. Protams, arī materiāli nodrošināts, netaisos nevienu uzturēt. Mēs vairs neesam pusaudži, ka varam pārtikt tikai no mīlestības. Vīrietim ir jābūt arī ambīcijām. Joks ta joks, bet vajadzētu apskatīt arī medicīnisko vēsturi. Es negribu tērēt vairs savu laiku, man jau pietika.

Vaicāta, vai ir kāds konkrēts vīrieša tips, kas iet vislabāk pie sirds, Jana saka: "Nē, man izskats nav tik svarīgs."

"Es esmu gatava nopietnām attiecībām. Esmu gatava dibināt ģimeni, tāpēc es vairs negribu tērēt laiku. Visādi romāni man ir bijuši - ar bagātiem un nabagiem - tas viss bija skaisti, bet es gribu īsto. Vairs negribu tērēt laiku."

Ļoti atklātu interviju par Janu, attiecībām, skandāliem, kompleksiem un daudz ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu