Meganas Mārklas plānotā atgriešanās "Instagram" varētu būt neticami ienesīga

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Megana Mārkla
Megana Mārkla Foto: AFP/SCANPIX

Tiek lēsts, ka Saseksas hercogiene, kura "atgriežas" vietnē "Instagram" pēc trīs gadu pārtraukuma, iekasētu 1 miljonu dolāru par katru ierakstu, medijam "Page Six" apgalvo eksperts.

No pirmā acu uzmetiena "Instagram" konts "meghan" neizceļas uz vietnes slavenāko lietotāju kontu fona. Tā profila bilde ir vienkāršs attēls ar peoniju, kas tiek uzskatīta par 42 gadus vecās Mārklas mīļāko ziedu.

Konts augusta beigās var lepoties ar relatīvi pieticīgu sekotāju skaitu – nepilni 90 000.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" 27.08.2023.

Tomēr sociālo mediju eksperts Ēriks Šīfers, kurš ir konsultējis dažas no Holivudas spožākajām zvaigznēm, laikrakstam "Daily Mail" sacīja, ka Meganas "atgriešanās" platformā nav liels pārsteigums, jo īpaši tāpēc, ka viņa, iespējams, ieguvusi jaunu menedžeri.

Viņš prognozē, ka Megana būs straujš sekotāju kāpums un liela popularitāte, tādēļ viņa varēs slēgt neticami vērienīgus sadarbības līgumus.

"Es ceru, ka viņa ātri kļūs par vienu no visvairāk sekotajiem "Instagram" kontiem," sacīja 55 gadus vecais Šifers.

"Ir tādas slavenības kā Kardašijas, kuras var iekasēt 1 miljonu ASV dolāru vai vairāk par vienu apmaksātu ierakstu. Nav iemesla tam, lai Megana nevarētu parakstīt tik pat ienesīgas sadarbības."

Iespējamais Mārklas jaunais "Instagram" konts, kuram seko daži hercogienes draugi un kolēģi, jau radījis lielu ažiotāžu Holivudā.

"Visi Holivudā runā par to, ka drīzumā konts kļūs aktīvs," laikrakstam "Mail on Sunday" sacīja avots. "Megana nekad nav slēpusi, ka vēlas atgriezties "Instagram"."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu