FOTO Vairākas Latvijas slavenības tikušas pie lomām jaunā pašmāju seriālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sākts darbs pie jauna kriminālkomēdijas seriāla "Produkts" uzņemšanas. Pie epizodiskām lomām tikusi arī pasākumu vadītāja un radio balss Sanda Dejus, mūziķis Markus Riva, iluzionists Dante Pecolli un citi. Apskati foto no aizkulisēm! 

Jaunā seriāla galvenais režisors ir Alberts Viegliņš, savukārt producents Kristians Alhimionoks.

Gaidāmajā kino darbā lomās iejutušies Diāna Krista Stafecka, Toms Harjo, Henrijs Arājs, Telma Auziņa, Sanda Dejus, Markus Riva, Dante Pecolli un citi. 

Seriāls ir par notikumu, ko piedzīvo Marija. Viņa strādā ikdienišķu un vienmuļu darbu Āzijas preču noliktavā. Līdz vienu dienu viņas redzeslokā nonāk vairākas kastes ar produktu, kas izmainīs visu viņas dzīvi uz visiem laikiem.

"Skatītāji gaida asprātīgus seriālus, kas būtu aizraujoši gan jauniešiem, gan visiem tiem, kuri sirdī jūtas jauni. Labs humors, interesants stāsts un kvalitatīvs darbs ir tas, kas notur pie televīzijas ekrāniem. Mūsu līdzšinējā pieredze ar "Produkta" radošo grupu ir pierādījusi, ka arī šo seriālu ar nepacietību var gaidīt visi, kuriem patīk komēdijas ar kriminālžanra piesitienu," saka Tet TV un izklaides pakalpojumu daļas direktore Inga Alika-Stroda.

"Seriāla aktieru ansamblis galvenokārt balstīts uz talantīgajiem jaunajiem, kā arī pieredzes bagātajiem profesionālajiem aktieriem, taču neizpalikt arī bez kādas pārsteiguma lomas ar sabiedrībā zināmu personu piedalīšanos," par seriāla spilgto lomu atveidotājiem saka Alberts Viegliņš.

"Esmu pārliecināts, ka pēc seriāla noskatīšanās paliks jautri pavadīta laika sajūta, tas būs visnotaļ izklaidējošs un garšīgs TV produkts, kas ietērpts pikantā humora mērcītē un ar kuru noteikti gribēsies dalīties arī ar draugiem un kolēģiem," ar smaidu turpina Alberts.

Galvenajās lomās: Valmieras Drāmas teātra aktrise Diāna Krista Stafecka, "Bezvēsts pazudušās" viens no galvenajiem aktieriem Henrijs Arājs, filmas "Sēklis" un Jaunā Rīgas teātra aktieris Toms Harjo, aktrise Telma Auziņa.

Epizodiskās lomās Sanda Dejus, Ilze Pukinska, Dante Pecolli, Marija Grauba, Markus Riva un citi. Režisors – Alberts Viegliņš. Producents – Kristians Alhimionoks. Scenārija autors – Artūrs Dīcis. Mūzikas autors - Kristaps Strūbergs. Operators – Mārtiņš Jansons.

Pie skatītājiem izklaides platformā Tet TV+ seriāls nonāks šī gada nogalē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu