"Rīgas ūdens" valdē ievēl Ozolkāju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
SIA "Rīgas ūdens" logo.
SIA "Rīgas ūdens" logo. Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas ūdens" padome par trešo valdes locekli ar kompetenci finanšu vadības un piesaistes jomā iecēlusi Agnesi Ozolkāju, informēja uzņēmuma Komunikācijas daļas vadītāja Ieva Upleja.

Ozolkāja 25.septembrī pievienosies uzņēmuma valdei, kurā pašlaik darbojas valdes priekšsēdētājs Krišjānis Krūmiņš un valdes loceklis Normunds Zvaunis.

Trešais "Rīgas ūdens" valdes loceklis tika izvēlēts publiskā kandidātu pieteikšanās procedūrā. Kopumā tika saņemti 29 pieteikumi.

Ozolkājas darba pieredze gandrīz 20 gadus saistīta ar kredītiestāžu jomu. Pašlaik viņa pilda AS "SEB banka" Rīgas uzņēmumu finansēšanas pārvaldes vadītājas pienākumus. Iepriekšējā darba pieredzē ir ieņēmusi SIA "SEB līzings" valdes locekļa amatu.

Ozolkāja ieguvusi profesionālo maģistra grādu studiju programmā "Starptautiskās finanses" Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolā "RISEBA", kā arī bakalaura grādu uzņēmējdarbības vadīšanā.

Kā ziņots, "Rīgas ūdens" apgrozījums šogad pirmajā ceturksnī bija 20,601 miljons eiro, kas ir par 46,2% vairāk nekā attiecīgajā periodā pērn, bet uzņēmuma peļņa pieauga 2,7 reizes - līdz 3,51 miljonam eiro, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Uzņēmuma apgrozījums 2022.gadā bija 65,725 miljoni eiro, kas ir par 17,7% vairāk nekā 2021.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās par 6,4% un bija 5,161 miljons eiro.

"Rīgas ūdens" nodrošina pilsētas ūdensapgādes pakalpojumus Rīgā un vairākās Pierīgas teritorijās - Ādažu, Ropažu, Mārupes un Ķekavas novadā, kā arī notekūdeņu savākšanas un attīrīšanas pakalpojumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu