VIDEO Jauniešu bariņš uzbrūk influencerei un vēlāk par to tīksminās soctīklos (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Telegram ieraksta

Otrdienas, 29. augusta, vakarā galvaspilsētā, Dzilnas ielā, četri jaunieši uzbrukuši kādai jaunai sievietei, aiz matiem noraujot viņu zemē, sitot un sperot viņai pa galvu. Tīmeklī izplatījies video, kur redzams vardarbīgais incidents. Kā noskaidroja portāls TVNET, Valsts policija (VP) uzsākusi kriminālprocesu un notikušā izmeklēšanu. 

Brīdinām, ka rakstā redzams uzbrukuma video!

​Ārsta atzinums liecina, ka sievietei ir smadzeņu satricinājums, sejas sasitumi, vairāki ķermeņa sasitumi un virspusēji ādas nobrāzumi.

Video: Četri jaunieši uzbrūk jaunai sievietei

Cietusī ir vērsusies policijā par nodarītiem miesas bojājumiem. Likumsargi ir noskaidrojuši iespējamo uzbrucēju personības, kā arī uzsākuši kriminālprocesu un izmeklēšanu, lai precizētu notikušā apstākļus, informē VP. 

Tikmēr saziņas vietnē "Telegram" izplatījusies neoficiāla informācija, ka četri jaunie uzbrucēji esot iepriekš bijuši zināmi cietušajai. 

Aizdomās turētie pēc uzbrukuma savos sociālajos tīklos pauduši gandarījumu par nodarīto.

Viena no varmākām nodēvē grupējuma dalībniekus par "četriem varoņiem", kas aizstāvējuši ģimenes godu.

 
 Foto: Ekrānuzņēmums no Telegram ieraksta

Cits uzbrucējs izteicās, ka cietušajai ir jāpriecājas, ka viņš "nebija paņēmis līdzi dzelzs krāsns kruķi ar kuru sievietei uzbrukt", un ka tagad [pēc sievietes piekaušanas] viņš "naktī gulēšot mierīgāk".

"Viņai uzreiz pēc piekaušanas vajadzēja zvanīt mentiem un ātrajiem, bet viņa aizgāja mājās, nomazgājās un ziņoja par notikušo tikai nākamajā dienā, tādēļ mums par to nekā nebūs!" vēsta vēl kāda no konfliktā iesaistītajām personām.

Domājams, ka konflikts jauno cilvēku starpā aizsācies sadzīvisku iemeslu dēļ. Gan cietusī, gan uzbrucēji apgalvo, ka sociālajā tīklā "TikTok" otra puse esot izplatījusi video ar personīgiem apvainojumiem, kas vērsti vienam pret otra ģimenes locekļiem.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu