Sešas amatpersonas Latvijā, kuras auto vadījušas pamatīgā alkohola reibumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alex SG/Shutterstock.com

​Alkohols un jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšana ir divas nesavienojamas lietas, un iereibis transportlīdzekļa vadītājs apdraud ne tikai pats savu veselību un dzīvību, bet arī rada draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Tomēr pamatīgā alkohola reibumā pie stūres pieķertas arī vairākas Latvijas amatpersonas.

Viens no senākajiem gadījumiem reģistrēts 2016. gadā, kad Olaines pašvaldības deputāts Jānis Sarva sēdās pie stūres dzērumā.

Pēcāk viņš pārsūdzējis Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesas nolēmumu par 1300 eiro naudas soda un 13 diennakšu administratīvā aresta piemērošanu.

Tiesa uz četriem gadiem atņēma viņam transportlīdzekļa vadīšanas tiesības. Aizdomīgo automašīnu toreiz pamanījuši iedzīvotāji un izsaukuši Olaines novada pašvaldības policiju, kas konstatējusi, ka automašīnas vadītājs ir pamatīgā reibumā, un izsaukusi Valsts policiju.

Tāpat dzērumā pie stūres pieķerta arī CSDD amatpersona, Valsts policijas amatpersona un deputāti. Kas un cik lielā dzērumā? Uzzini TVNET Grupas tiešsaistes žurnāla "Klik" rakstā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu