Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO Spraiga pakaļdzīšanās Dārzciemā: "Mercedes" vadītājs bēg no policijas un pamatīgi izšķaida "Opel" mašīnas sānu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autoavārija. Ilustratīvs foto
Autoavārija. Ilustratīvs foto Foto: Dmitry Kalinovsky/Shutterstock

Pirmdien, 28. augustā, Dārzciemā kāds šoferis - iespējams, narkotiku iespaidā - bēdzis no policijas. Pakaļdzīšanās laikā šoferis ietriecies braucošā "Opel" automašīnā, smagi ievainojot pasažierus, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

32 gadus vecais iereibušais vīrietis pie stūres sēdies kopā ar savu 49 gadus veco draugu. Viņi bija gatavi doties ceļā, bet, cenšoties izbraukt no stāvvietas, viņiem traucēja ķieģeļu ēka. 

Video: "Degpunktā" sižets

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis norāda, ka sākotnēji policisti uzturējās Pavasara gatvē, kur saņēma informāciju par pagalmā bez atļaujas novietotu auto. Tad auto sāka braukt un atpakaļgaitā iebrauca būves sienā, taču šoferis uzreiz metās bēgt.

Tūlīt pēc sadursmes ar "Opel" auto vīrietis izlēca no automašīnas un sāka skriet, bet tālu netika. Viņš tika saslēgts rokudzelžos un uzvedās visai vienaldzīgi. Viņa draugs gan nespēja atgūties no smagā trieciena. 

"Opel" spēkratā atradās divi cilvēki vecumā ap 40 gadiem. Abi bija pie samaņas, bija dzirdami arī kliedzieni. 

"Mercedes" bija saspiedis "Opel" pasažieru sēdvietas durvis. Vairāki likumsargi centās slazdu atlauzt vaļā, līdz atbrauca ugunsdzēsēji un ar hidrauliskajiem instrumentiem sāka durvju atgriešanu. 

"Mercedes" vadītājs ar policiju negribēja sadarboties un atteicās no alkohola koncentrācijas pārbaudes. Iespējams, viņš lietojis arī narkotikas. Vīrietis nogādāts Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrā ekspertīžu veikšanai, kur no tām atteicās. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu