FOTO UN VIDEO Saistībā ar lielajām atlaidēm degvielai pie DUS veidojas garas automašīnu rindas. Policija regulē satiksmi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Ceturtdien, 31. augustā degvielas uzpildes staciju tīkli "Circle K", "Virši", "Neste" un "Viada" izsludinājuši akcijas, kas paredz, ka konkrētā laika periodā stacijās būs iespējams saņemt 15 centu atlaidi degvielas uzpildei. Pašlaik Rīgā un citur Latvijā veidojas rindas uz stacijām, lai saņemtu akcijas piedāvājumu.

Policija regulē satiksmi pie "Circle K" Kurbada ielā, Rīgā. 

Kurbada ielā pie "Circle K" DUS izveidojusies apjomīga rinda ar automašīnām, kuru īpašnieki vēlas ieliet degvielu ar atlaidi.

Degvielas uzpildes stacija "Circle K" Pērnavas un Čaka ielas krustojumā Rīgā

Sagaidāms, ka laika gaitā rindas garumā pieaugs. 

Kā iepriekš ziņots, no plkst. 14:00 līdz plkst. 17:00 visās "Circle K Latvia" degvielas uzpildes stacijās tiks samazināta degvielas cena par 15 centiem litrā. Akcija ir daļa no uzņēmuma starptautiskās iniciatīvas "Circle K Day".

Tā kā ekonomiku joprojām ietekmē inflācija un augstās procentu likmes, Circle K organizē ierobežota laika akciju kā dāvanu ikvienam auto un moto braucējam, lai kaut nedaudz samazinātu degvielas tēriņus.

Kampaņas laikā degvielas cena tiks pazemināta par 15 centiem litrā no standarta cenas degvielas uzpildes stacijā. Gala cena (ņemot vērā minēto atlaidi) būs norādīta uz degvielas sūkņa un cenu pilona.

Circle K EXTRA lojalitātes programmas dalībnieki, reģistrējot EXTRA kontam piesaistītu karti, akcijas laikā papildus varēs saņemt attiecīgā EXTRA līmeņa atlaidi: 1. līmenis – 3 centi/litrā, 2. līmenis – 4 centi/litrā, 3. līmenis – 6 centi/litrā.

Circle K aicina izmantot kādu no bezskaidras naudas norēķiniem, jo, pildot degvielu akcijas laikā, jārēķinās ar ilgāku uzgaidīšanas laiku. Laika taupības nolūkos uzņēmums aicina par degvielu norēķināties uzreiz pie sūkņa, izmantot mobilo maksājumu vai apmaksu ar auto numura zīmi, kas tagad pieejama Circle K mobilajā lietotnē.

Maksimālais uzpildāmās degvielas apjoms vienam auto ir 100 litri.

Tikmēr "Virši" informē, ka 31. augustā no plkst. 8:00 līdz 17:00 degvielas cena visos "Viršu" DUS tiks samazināta par 8 centiem litrā. Lejupielādējot "Virši" mobilo lietotni, būs iespējams saņemt papildu atlaidi par septiņiem centiem litrā, kā arī kafiju bez maksas.

Savukārt "Neste" ziņo, ka 31. augustā no 12:00 līdz 24:00 degvielas cena visās uzņēmuma tīkla DUS tiks samazināta par 12 centiem litrā. Atlaide spēkā arī norēķinoties ar "Neste" mobilajā aplikācijā pievienotu "Neste privātkarti".

Arī "Viada Latvija" ziņo, ka 31. augustā no plkst 14:00 līdz 17:00 visās "Viada" degvielas uzpildes stacijās tiek piemērota 15 centu atlaide litrā visai degvielai ar "Viada Plus" karti vai "Viada Latvija" lietotni.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu