Par izdevniecības "Mediju nams" valdes priekšsēdētāju kļūs Liepnieks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Par izdevniecības "Mediju nams" valdes priekšsēdētāju no 4.septembra kļūs Jurģis Liepnieks, kurš turpmāk būs arī izdevniecības līdzīpašnieku, vēsta portāls "Nra.lv".

Liepnieka atbildība un pienākumi valdes priekšsēdētāja amatā cita starpā ietveršot redakcionālās politikas stratēģisko principu definēšanu un realizēšanu, satura kvalitātes standartu noteikšanu un uzturēšanu, kā arī jaunas auditorijas piesaistīšanu.

"Mediju nama" īpašniece Anastasija Udalova pauž pārliecību, ka Liepnieka līdzšinējā pieredze mārketingā, politikā un masu medijos ļaus stiprināt "Mediju nama" vadības komandu un sasniegt mērķi - kļūt par vienu no vadošajiem privātajiem mediju uzņēmumiem Latvijā.

Līdz ar Liepnieka pievienošanos "Mediju nama" interneta resursu saimei pievienosies arī portāls "Puaro.lv".

LETA jau rakstīja, ka 2022.gada beigās "Mediju nama" izdevniecību iegādājās zīmola "Dzintars" pārvaldošās kompānijas "H.A.Brieger" līdzīpašniece un vadītāja Udalova. Darījuma nosacījumi ir komercnoslēpums un netiek izpausti.

"Mediju nama" valdē patlaban strādā Ritums Rozenbergs.

Kompānija "Mediju nams" reģistrēta 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir 12 948 128 eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gadā bija 739 653 eiro, bet zaudējumi sasniedza 635 250 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu