Dzierkalam vārti AIK zaudējumā un Bukartam rezultatīva piespēle "Ridera" uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Mārtiņš Dzierkals
Latvijas hokejists Mārtiņš Dzierkals Foto: Juris Lisovs/TVNET

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals svētdien Šellefteo guva vārtus AIK zaudējumā Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas mačā, bet uzbrucējs Roberts Bukarts rezultatīvi piespēlēja Čehijas kluba Vītkovices "Ridera" panākumā savā laukumā.

AIK mājās ar 3:4 (2:2, 1:0, 0:2) piekāpās Čehijas vienībai Pardubices "Dynamo".

Dzierkals vārtus guva 29.minūtē, pārķerot ripu un no zonas vidus pa ledu raidot to vārtos, panākot vadību ar 3:2.

Uzbrucējs uz ledus pavadītajās 11 minūtēs un četrās sekundēs vienreiz meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar +/- rādītāju +1.

Vītkovices "Ridera" mājās ar 4:1 (0:0, 4:1, 0:0) pieveica Šveices "Rapperswil".

Bukarts vairākumā 36.minūtē tūlīt pēc iemetiena kreisajā iemetiena aplī ar diagonālu piespēli izvirzīja metiena pozīcijā Dominiku Lakatošu, kurš vārtus guva no labā iemetiena apļa, panākot 3:1 vadību.

Uzbrucējs spēlēja 19 minūtes un 55 sekundes, divreiz metot pa vārtiem, bloķējot vienu pretinieka raidījumu un spēli noslēdzot ar +/- rādītāju +1.

Jau ziņots, ka sestdien uzbrucēja Rolanda Vīgnera un aizsarga Kristapa Sotnieka pārstāvētā Francijas komanda Ruānas "Dragons" mājās ar 3:8 atzina Lahti "Pelicans" pārākumu.

Turnīra tabulā pēc divām spēlēm "Ridera" ar pieciem punktiem ir astotā, AIK ar trim punktiem - desmitā, bet uzbrucēja Rolanda Vīgnera un aizsarga Kristapa Sotnieka pārstāvētā Ruānas "Dragons" bez punktiem ir 22.vietā.

Šosezon komandu skaits no 32 samazināts uz 24. Komandas aizvada sešas spēles, bet to vieta tiek noteikta kopējā tabulā, 16 labākajām komandām kvalificējoties izslēgšanas spēlēm.

Iepriekšējā sezonā IIHF Čempionu līgas turnīrā uzvarēja Somijas klubs Tamperes "Tappara".

Turnīrs pirmo reizi norisinājās 2014./2015.gada sezonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu