Lūk, viņi! Iepazīsties ar "Lauku sētas" jaunās sezonas dalībniekiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: publicitātes

Piektdien, 8. septembrī, pirmizrādi piedzīvos šova “Lauku sēta” jaunā sezona, kurā 12 dalībnieki cīnīsies par naudas balvu – līdz pat 10 000 eiro. Iepazīsties ar jaunās sezonas varoņiem!

Šogad ir noticis negaidīts pavērsiens dalībnieku sastāvā – seši dalībnieki izmēģinās savus spēkus “Lauku sētā” pirmo reizi, savukārt seši jau būs redzēti kādā no aizvadītajām šova sezonām.

Piebalgas “Sila Jānēnos”, kur šogad norisināsies “Lauku sēta”, saimnieko Laura Šutele ar savu tēti Jāni. Lauras vectēvs “Sila Jānēnus” iegādājies astoņdesmito gadu sākumā un tur saimniekojis līdz pat 2017. gadam, kad aizgājis mūžībā. Saimnieks Jānis šovasar ir atgriezies Latvijā no Lielbritānijas, kur nostrādājis 10 gadus un, meitas mudināts, piekritis dalībai “Lauku sētā”, kas bija vēl viens grūdiens, lai atgrieztos dzimtenē, sakārtotu dzimtas mājas. Lai saimniecībai atgrieztu kādreizējo krāšņumu un Latvijā kļūtu par vēl vienu sakoptāku sētu vairāk, jāiegulda liels darbs, strādāt gribošas un čaklas darba rokas saimniecībā noderēs.

Iepazīsties ar dalībniekiem!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu