"Cilvēka dzīvība pāri visam!" Liepājā taksists palīdz izglābt jaunieša dzīvību, zibenīgi nogādājot ķirurgu slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autobraucējs pie automašīnas stūres
Autobraucējs pie automašīnas stūres Foto: Unsplash/Per Lööv

Liepājā kāds taksists rīkojies ļoti drosmīgi, uzņemoties risku un steidzīgi nogādājot slimnīcā ķirurgu, kam bijis nepieciešams glābt pacienta dzīvību. Braucienā viņš pārsniedzis ātrumu, kas sākotnēji pievērsis Ceļu policijas uzmanību, taču policija, saprotot situācijas nopietnību, taksistu pavadījusi uz slimnīcu, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Agrā rītā "Baltic Taxi" taksometra vadītājs Intars Galūzo saņēmis izsaukumu uz Dubeņiem, kur dzīvojis Liepājas Reģionālās Slimnīcas ķirurgs. Izsaucot taksometru, pa telefonu ārsts paskaidrojis, ka uz operāciju galda ar akūtu asiņošanu mirst jauns cilvēks. Varot nepietikt laika jaunieti izglābt.

"Intars pilnās burās, riskējot ar visu, ar ko vien taksometra vadītājs šādā situācijā var riskēt, vārda tiešā nozīmē aizlido uz Dubeņiem, lido atpakaļ ar visu ārstu, Liepājā viņu aptur Ceļu policija, jo ātrums ir iespaidīgs, lai zaudētu visu. Ārsts īsumā paskaidro situāciju, Ceļu policijas inspektors izrādās krietns un saprotošs cilvēks un pavada mūsu taksometru ar bākugunīm līdz slimnīcai un aizbrauc tālāk dežūrā," "Facebook" ierakstā raksta liepājnieks Igors Galūzo.

Vedot ķirurgu atpakaļ uz Dubeņiem, taksists uzzinājis, ka jaunieša dzīvībai briesmas vairs nedraud.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu