Malkovičs: "Dailes teātra aktieri ir tik spoži, ka gandrīz izdedzināja man acis!"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Režisors Džons Malkovičs piedalās preses konferencē, kurā informē par sezonas jauniestudējumiem un aktuālo Dailes teātrī.
Režisors Džons Malkovičs piedalās preses konferencē, kurā informē par sezonas jauniestudējumiem un aktuālo Dailes teātrī. Foto: Paula Čurkste/LETA

Holivudas zvaigzne Džons Malkovičs jau ilgāku laiku uzturas Rīgā, kur Dailes teātrī iestudē izrādi “Leopoldštate”. Tāpat viņš šeit pārcietis acs operāciju. 

Preses tikšanās reizē Dailes teātra otrā stāva spoguļzālē režisors uzteica teātra aktieru profesionālo sagatavotību un atklāja, ka mēģinājumos bieži vien neiztikt arī bez jokiem, no kuriem daļa būtu pieskaitāma melnā humora nometnei.

Apspēlējot labās acs operāciju, kura noritējusi Paula Stradiņa slimnīcā, Malkovičs piebilda: “[Dailes teātra] aktieri ir tik spoži, ka gandrīz izdedzināja man acis!”

Kad iepazīstināšana ar jaunās sezonas iecerēm noslēdzās, TVNET kultūras redaktors Toms Treibergs ar pašu jokotāju apsēdās ārpus prožektoru gaismām, jo tās jūtami kairināja meistara veselo aci. Savā veidā te arī vieta metaforai: sarunas gaitā nebija sajūtas, ka viņam pretī sēž pasaules kino un teātra zvaigzne, bet ieinteresēts, jā – arī manāmi noguris, taču dziļi domājošs un laipns cilvēks.

Interviju ar Džonu Malkoviču lasi TVNET Grupas tiešsaistes žurnālā "Klik"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu