VIDEO Latvietes ģimenei lidmašīnā jāčurā pudelē. "airBaltic" komentē situāciju (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ekarin/Shutterstock

Iedzīvotāja Lāsma ar ģimeni atvaļinājumā uz silto Grieķiju devās augusta beigās. Viņa stāsta, ka līdz šim lidmašīnās nekad ar tualetēm nav bijis problēmu, taču lidojumā uz Latviju stjuarte paziņojusi – lidmašīnas priekšgala tualete ir nav pieejama, vēsta raidījums "Bez tabu".

"Lido gan bērni, gan sievietes, kuras nevar, piemēram, iečurāt pudelē. Jo mēs bijām spiesti savam bērnam, drīz nosēžoties lidostā Rīga…, teicām, ko ies tur stāvēt, lai iečurā pudelē. Viņam tikko seši gadi palika," saka Lāsma.

"airBaltic" sniegusi arī savu skaidrojumu par situāciju: "Plašākai izpratnei laipni paskaidrojam, ka lidsabiedrība "airBaltic" saviem pasažieriem piedāvā iegādāties biļetes gan biznesa, gan ekonomiskajā klasē.

Lidojums biznesa klasē paredz dažādas priekšrocības, piemēram, prioritāru iekāpšanu, individuālu apkalpošanu, biznesa zāles izmantošanu lidostās un citas, tostarp – arī iespēju izmantot labierīcības lidmašīnas salona priekšpusē (attiecīgi tuvāk savām sēdvietām).

Turpretī ekonomiskās klases pasažieriem, runājot konkrēti par labierīcībām, ir pieejamas divas vai viena to telpām, kas atrodas gaisa kuģa aizmugurējā daļā. Tas atkarīgs no gaisa kuģa konfigurācijas."

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu