VIDEO Sieviete Rīgā "iegrimst" internetā un gandrīz nodedzina savu dzīvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Cilvēks pie datora
Cilvēks pie datora Foto: Unsplash

Piektdien, 8. septembrī ap 11 stāvu namu Ziepniekkalnā pulcējušies mediķi, ugunsdzēsēji, un policisti. Kāds no nama dzīvokļiem pamatīgi dūmoja, un glābēji centās noskaidrot to avotu. Taču dzīvokļa saimniece, kas pati izraisījusi nelaimi, to arī nodzēsusi, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Sievietei melnos dūmus izdevās savaldīt vēl pirms ugunsdzēsēju ierašanās. 

Video: "Degpunktā" sižets

“Es ieslēdzu nepareizo degli. Gribēju kafiju uztaisīt, nu, un internetā iegrimu. Pēc tam gāju skatīties un dzīvoklis jau bija pilns ar dūmiem. Tur bija koka dēlītis griešanai – jau labi apdedzis. Jūs necietāt? Es visu apdzēsu un acīmredzot nostrādāja signalizācija,” stāsta dzīvokļa saimniece. 

Taču dūmu smaka nav spējusi pievērst kaimiņu reakciju - citi mājas iedzīvotāji pat nedomāja evakuēties. Īstā problēma esot pirms aptuveni pieciem gadiem atjaunotā ugunsdrošības sistēma, kas bieži vien skanot bez iemesla. Neoficiāla informācija liecina, ka signalizāciju pāris reizes sabojājuši bērni. 

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks," kas atbild par mājas uzturēšanu, norāda, ka signalizācijas sistēmā konstatēts tīšs vairāku pogu bojājums. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu