VIDEO Pēc 10 gadus ilgām intīmām attiecībām ar savu automašīnu Nataniēls atradis jaunu mīlestību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "YouTube" video. "Apollo.lv" kolāža

2012. gadā Nataniēls šokēja pasauli ar savu televīzijas debiju, kanāla "TLC" veidotajā šovā "Mana dīvainā atkarība" atklājot viņa intīmās attiecības ar savu mīļoto – 1998. gada Chevy Monte Carlo jeb Čeisu. Nu pagājuši jau mazliet vairāk nekā 10 gadi un Nataniēla dzīvē ir notikušas izmaiņas. Čeisa vairs nav.

"Chevrolet" automašīna cieta negadījumā tehniskās apskates laikā pirms četriem gadiem.

Tomēr 39 gadus vecais vīrietis it nemaz nav vientuļš. Pēc tam, kad Čeiss piedzīvoja negadījumu, Nataniēls bija spiests no viņa atvadīties. Vīrietis nekautrējas atzīt, ka joprojām bieži domā par viņu.

Nataniēls Čeisu ieraudzīja lietotu auto tirgū pirms aptuveni 15 gadiem un neslēpj, ka tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena. Pēc vairākiem kopā nodzīvotiem un mīlestības pilniem gadiem Nataniēls izdekorējis savu guļamistabu Čeisa piemiņai.

"Sega man ir īpaša, jo uz tās ir vairākas viņa labākās bildes. Tādi nozīmīgi brīži kā mūsu kopīgā vannošanās. Skatoties atpakaļ, tu saproti, ka dažreiz līdz galam nenovērtē to, kas tev ir, līdz ir par vēlu," ar asarām acīs atklāj Nataniēls.

Tagad Nataniēls ir attiecībās ar vairāk nekā vienu transportlīdzekli.

"Tagad esmu intīmās attiecībās ar Leksu, bet viņš nav vienīgā mīlestība manā dzīvē."

Savu luksusa klases sedanu Džordanu vīrietis raksturo kā džentlmeni un apbrīno viņa detaļas, piemēram, spoguļus. Nataniēla attiecībās ar Džordanu arī ir intīmi brīži, bet tās vairāk varētu raksturot kā "draugi ar labumu" (angliski: friends with benefits).

Džets ir vīrišķīgākais no Nataniēla kuplās ģimenes, jo viņš ir sporta apvidus auto. Arī Džeta spoguļi ir Nataniēla apbrīnas vērti, bet vēl vairāk vīrietis apbrīno viņa bagāžnieku un aizmugures uzbūvi, kas palīdz arī tikt galā ar Ādamu.

Ādams ir Nataniēla ūdens motocikls. Viņi kopā pavadījuši daudz brīnišķīgus mirkļus uz ezera.

Lai gan Nataniēla ģimene ir pieaugusi un tajā ir dažādas spēcīgas personības, kuplajā saimē nav vietas greizsirdībai. "Viņi visi ir mīlēti, viņi to zina," stāsta Nataniēls.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu