"Divus gadus gatavojos aiziet." Fiļa mīļotā Kristīne atklāj toksiskās laulības vēsturi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kristinejelinska/ Instagram

Baņķiera Oļega Fiļa mīļotā sieviete Kristīne Jelinska, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāti pastāstīja par savu attiecību pieredzi. Attiecībās ar bijušo vīru un bērnu tēvu viņa piedzīvojusi emocionālu vardarbību.

Sarunā viņa teic, ka savu bijušo vīru ļoti mīlējusi, bet biežie konflikti un pazemojumi attiecības izjauca. Kristīne lēma aiziet. Iesākt jaunu dzīvi viņai nav bijis viegli, jo viņa prātojusi - vai maz drīkst sākt visu no jauna?

"Es nevarēju iedomāties savu dzīvi bez viņa, jo mēs satikāmies, kad man bija 18 gadu. Man uzreiz bija māja, mašīna, dārzs, bērni."

Kristīne neslēpj, ka apkārtējie sākotnēji nav sapratuši, kāpēc viņa aizgājusi no šīm attiecībām. Taču viņa teic, ka tas bijis tamdēļ, ka neviens nav zinājis, kas notiek mājās aiz aizslēgtām durvīm. 

Punktu pielicis bijušā vīra noniecinājums, pēc kā viņa pieņēmusi lēmumu aiziet. "Es aizgāju prom ar vienu mazu somiņu." Patvērumu Kristīne meklēja pie mammas. Viņa neslēpj, ka bijis bail, taču šim solim viņa gatavojās divus gadus. 

Bijušais vīrs uz Kristīnes aiziešanu reaģējis visai skandalozi - viņš sadedzinājis visas viņas mantas, ieskaitot dzimšanas apliecību. 

Pēc šķiršanās gan abi spējuši izrunāt, kur kļūdījusies viņa, kur viņš. "Viņš dzīvē pieradis būt līderis, viņš bija pieradis izlemt, kurš ar ko būs," teic Kristīne.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu