"Ja izvēlēsies mani, nākamā pelde būs pa pliko!" Saimniekšovā kaislības jau pirmajā ballē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Saimnieks meklē sievu"

Pie kanāla TV3 skatītājiem devies populārais iepazīšanās šovs "Saimnieks meklē sievu", un šīs nedēļas sērijā saimnieki beidzot ar savām potenciālajām līgaviņām satikās vaigu vaigā, kur saimnieki lēma, kuras dāmas vedīs sev līdzi. Par vienu no sērijas spilgtākajām epizodēm parūpējusies skandālistes slavu guvusī rīdziniece Aija Dembovska.

Plašāka sabiedrība Aiju iepazina, kad viņa jau reiz piedalījās saimniekšovā, kā arī šovos "Lauku sēta" un "Pirmais skūpsts". Nu Aija atkal metusies jaunā piedzīvojumā, mīlestību meklējot šovā "Saimnieks meklē sievu".

Aija bija uzrakstījusi vēstuli 36 gadus vecajam Krišjānim no Amatas.

Cerībā saimnieku iepazīt tuvāk Aija laiku velti netērēja. Viņa nozaga Krišjāni, lai kopā baudītu nakts peldi. Taču, ak, vai, saimnieks ūdenstilpē nejauši sagrieza kāju, un Aija amizantā veidā steidza situāciju vērst par labu.

"Viņa man visas asinis gribēja izsūkt," notikušo peldes laikā komentēs Krišjānis.

"Ja tu mani izvēlēsies, nākamā kopīgā pelde būs pa pliko,"

 Krišjāni ieintriģēs Aija un centīsies izdibināt, vai ir kāda iespēja, ka saimnieks izvēlēsies viņu kā vienu no meitenēm, kuru vest līdzi uz saimniecību.

"Iespējas visām meitenēm ir vienādas," diplomātiski sacīja Krišjānis. Galu galā Krišjānis tomēr Aiju atstāja aiz svītras, izvēloties trīs citas potenciālās līgaviņas.

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu