VIDEO "Solīds devītnieks." Kubasovas kavalieri izsaka par viņu vērtējumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Randiņš ar Kubasovu"

Šovs "Randiņš ar Kubasovu" ir nonācis pie skatītājiem. Pirms influencere un skaistumkaraliene Diāna Kubasova ieradās greznajā villā Sicīlijā, vairāki dalībnieki viņu apsprieda, izsakot savu vērtējumu 10 ballu sistēmā.

Dalībnieks Artūrs neslēpj, ka izdarījis mājasdarbu, novērtējis vairākus raidierakstus ar Kubasovas dalību un var droši apgalvot, ka viņa ir izskatīga, simpātiska sieviete, kura ir izglītota un gudra.

Izskatu dejotājs Artūrs nevēlējās vērtēt, bet pēc dzirdētā podkāstos Diānu viņš vērtē ar stabilām deviņām ballēm.

Nākamais jautājums dalībniekam bokserim Jurim, ko viņš izvēlētos – mēnesi ilgas attiecības ar Diānu vai 20 tūkstošus?

"20 štukas! Neviena sieviete tikai uz mēnesi nav 20 tūkstošus vērta," noteica Juris, piebilstot, ka par to naudu var paveikt daudz vairāk.

Puiši filozofēja arī par to, ja nu mēneša laikā Diāna iemīlētos un attiecības varētu būt ilgākas, bet izvēlēta jau nauda? Juris par to nebēdā, sakot, ka atrastu veidu, kā par šo naudu aizvest skaistuli ceļojumā.

Vairāki dalībnieki arī neslēpa, ka viņiem patiesi simpatizē Diāna un viņi vēlētos ar skaistuli nopietnas attiecības.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šovs "Randiņš ar Kubasovu" uz Itāliju aizvedis astoņus Latvijas brašuļus, kuri sacenšas par skaistumkaralienes, modeles Diānas Kubasovas uzmanību.

Astoņās sērijas Diānas sirdi centīsies iekarot 31 gadu vecais mūziķis Mārtiņš, 35 gadus vecais universitātes pasniedzējs Mikus, 34 gadus vecais dejotājs Artūrs, 38 gadus vecais celtnieks Artūrs, 32 gadus vecais bokseris Juris, 30 gadus vecais būvinženieris Rihards, 35 gadus veicais veikborda instruktors Matīss un 32 gadus vecais uzņēmējs Raivo.

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu