Trešdienas horoskops: 13. septembris

Foto: Ground Picture/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 13. septembrim.

AUNS

Neļaujies pesimismam, jo dzīve patiesībā ir skaistāka, nekā tev patlaban varbūt liekas. Darbā var pavērties visnotaļ labas iespējas. Vakarā satiecies ar draugiem – omulīgas sarunas uzmundrinās.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā neliec visu uz vienas kārts, labāk sadalīt uzmanību vairākiem projektiem. Tāpat arī nevajadzētu turēties strikti noliktos rāmjos, bet pieiet visam radoši.

DVĪŅI

Darbojies mērķtiecīgi, tad diezgan ātri būs rezultāti. Laba intuīcija attiecībā uz peļņu, un var rasties netradicionālas, taču realizējamas idejas. Tikai ar ieguldījumiem jābūt uzmanīgam.

VĒZIS

Nemēģini visus par varītēm pārliecināt par savu taisnību - it īpaši ar strīdēšanos un spītēšanos. Latviešiem ir tāds teiciens: miers baro, nemiers posta. Palīdzēs filozofiska pieeja.

LAUVA

Nespēkojies ar vadību, kolēģiem vai darījumu partneriem, bet dari savu darāmo. Ātrs rezultāts diez vai būs, taču strādīgums un neatlaidība dos augļus nākotnē

JAUNAVA

Galvā rosīsies domas par mācībām. Ir jāķeras klāt, jo prāts nobriedis uzņemt jaunas zināšanas. Vari arī krāmēt ceļasomu un plānot tālāku braucienu. Vilinās svešas zemes.

SVARI

Darbā atbildīgi pienākumi, bet neuzņemies vairāk nekā spēj „pacelt”. Ir vērts padomāt par privātā biznesa attīstību vai papildus ienākumu gūšanu.

SKORPIONS

Svarīga pareizā stratēģija - no rokas ies darbi, ko iepriekš būsi kārtīgi izplānojis. Tas attiecas arī uz naudas lietām. Uz ātru un vieglu peļņu neceri, bet strādā pie ilgtermiņa projektiem.

STRĒLNIEKS

Laiks mācīties, papildināt profesionālās iemaņas vai plānot pieredzes apmaiņas komandējumu. Jau pavisam drīz jaunas zināšanas ļoti noderēs.

MEŽĀZIS

Daudz prātosi par pasaules lietu kārtību, un savās domās tu atradīsi zelta vērtas atziņas. Varbūt arī līdzcilvēki nāks pie tevis pēc padoma. Šajā dienā daudz saturīgu sarunu.

ŪDENSVĪRS

Ar enerģiju un gribasspēku daudz izdarīsi. Plāni būs ambiciozi, bet piepildāmi, tikai domās par gaidāmajiem panākumiem nedrīkst zaudēt realitātes izjūtu. Viss kārtīgi jāizrēķina.

ZIVIS

Teju vai intuitīvi spēsi ieraudzīt izdevīgus darījumus un peļņas iespējas. Galvenais – droši uz priekšu! Ja šaubīsies un mīņāsies uz vietas, citi var pasteigties pirms tevis.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu