Katrīne Vasiļevska nāk klajā ar nepatīkamu informāciju par bijušo vīru Kasparu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: queen_kachinja/ Instagram

Katrīne Vasiļevska savā "Instagram" kontā sarunājās ar sekotājiem, atklājot nepatīkamas detaļas par bijušo vīru un meitu tēvu Kasparu Saulieti. Katrīne uzskata, ka par to ir jārunā, lai aicinātu padomāt arī citas sievietes, kuras bērnus audzina vienas.

Sākotnēji viņa uzrunāja visas sievietes, aicinot vērsties Uzturlīdzekļu garantiju fondā, ja nesaņem uzturlīdzekļus no bērnu tēva. Katrīne stāstīja, ka bijušais vīrs esot noteicis, ka vairāk par valstī minimālo uzturlīdzekļu apmēru, kas no 2023. gada ir 186 eiro (bērniem vecumā no 7 līdz 18 gadiem), viņš nemaksāšot. Katrīne bijusi ar to mierā, lai gan bērna uzturēšana mēnesī izmaksājot krietni vairāk. Viņai galvenais bijis tas, lai liek viņai svētu mieru.

Viņu sadusmojusi bijušā vīra attieksme un rīcība, par ko viņa dalījās ar saviem sekotājiem. Un nu viņa gatavojas pieteikties uzturlīdzekļu saņemšanai, kaut vai tikai tāpēc, lai šīs "kapeikas", kā tos sauc Katrīne, liktu bērna kontā.

Tomēr nav īsti skaidrs, vai un cik daudz viņš ir vai nav maksājis Katrīnei par bērnu uzturēšanu. Tomēr viņa piemin savstarpējās parādsaistības.

"Vienā jaukā dienā es uzzināju, ka esmu uzlikta uz viņa parādu. Viņš puspasaulei ir parādā, arī maniem vecākiem, manam brālēnam, saviem draugiem. Un es esmu uzlikta uz viena no tiem parādiem. Vienkārši - ko?!" savu sašutumu pauž Katrīne.

"Un vakar, kad es sāku par to runāt, viņa bijusī meitene man atsūtīja ziņu - "kāpēc tu mani nebrīdināji". Viņš ir aizņēmies gan no manis, gan no iepriekšējās meitenes." Turpinājumā viņa uzrunāja visas sievietes, kuras viņu klausās: 

"Meitenes, uzmanieties! Ja viņiem ir bērni, vispirms noskaidrojiet, vai šie tēviņi par viņiem rūpējas, un tikai tad sāciet ar viņiem satikties."

Katrīne iesaka beigt žēlot savus bijušos, bet gan domāt par saviem bērniem un sevi vispirms. "Atcerieties, ja naudas pietiek tusiņiem, alkoholam un citām vielām, tad jāpietiek arī tiem minimālajiem alimentiem, ko samaksāt. Ir jāiet un jācīnās!

Principā viņš šobrīd ir atņēmis savai meitai mantu, kas bija man.

Man vienkārši trūkst vārdu.

Biju tik priecīga, kad viņš nebija manā dzīvē. Visur tika nobloķēts līdz brīdim, kad viņa draugs man piezvanīja un pateica, ka mana manta tagad ir viņa manta."

Katrīne minēja, ka Kaspars viņai ir arī draudējis, un draudi izteikti saistībā ar viņas darbavietu. Pēc Katrīnes stāstītā, viņš draudējis viņu "iznīcināt", par ko Katrīne joprojām ir dziļā neizpratnē, jo tieši viņa ir tā, kas rūpējas par abu meitām.

Katrīne ar savu vēstījumu vēlas uzrunāt gan sievietes, gan vīriešus par atbildību pret saviem bērniem cerībā, ka varbūt viņas sakāmais aizķersies.

Atgādinām, ka Katrīne šā gada 3. jūnijā otro reizi iestūrēja laulības ostā ar pilotu Pēteri.

Laulībā ar Kasparu Saulieti dzimušas divas meitas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu