VIDEO "Riepa varēja pilnībā noplīst." Tehniskajā apskatē nepamana sarūsējušas detaļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Bez Tabu

Maksims par 6 tūkstošiem eiro autoplacī Jelgavā iegādājies 2008. gada "Nissan" automašīnu, kam mēnesi iepriekš ar nebūtiskiem aizrādījumiem dota atļauja piedalīties ceļu satiksmē. Taču vīrieti pamatīgi pārsteiguši defekti, kas palaisti garām tehniskās apskates laikā, vēsta raidījums "Bez tabu". 

Video: Raidījuma "Bez tabu" sižets

"Kad vadīju automašīnu, iekšā bija arī sieva un bērns. Riepa varēja pilnībā noplīst, mašīnu "parautu" uz labo pusi. Noteikti būtu kaut kur ietriecies, tas varēja beigties traģiski. Pēc tam teiktu, ka mašīna bija labā stāvoklī, jo nupat bija tehniskajā apskatē," sašutis ir vīrietis. 

Maksims paskatījies zem mašīnas un pamanījis bojājumus un pamatīgu rūsu. Ar evakuatora palīdzu spēkrats nogādāts servisā, kur bojājumu apmērs atklājies vēl vairāk.

Evakuatora un remontdarbu izmaksas sasniedz teju 500 eiro. Maksims gan apzinās, ka pircis lietotu automašīnu, taču nespēj noticēt, ka tehniskajā apskatē uz šādiem bojājumiem pievērtas acis.

Ceļu satiksmes drošības direkcijā esot pārbaudīti kameru ieraksti un secināts, ka tehniskās apskates inspektors atbilstoši veicis darba pienākumus. Tajā pašā laikā gan norāda, ka ar automašīnu šādā stāvoklī nebūtu iespējams iegūt pilnvērtīgu atļauju piedalīties ceļu satiksmē.

Plašāk skaties sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu