Jana Bruk par nepieciešamību izšķirties no Dāvida: Šī laulība ir kā dzērumā uztaisīts tetovējums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: yanaabruk/ Instagram

Influencere un šovu zvaigzne Jana Bruk ik pa laikam dod iespēju saviem sekotājiem uzdot viņai anonīmus jautājumus. Šķiet, vispopulārākā tēma, kas interesē viņas sekotājus, ir šķiršanās no Dāvida. Jana lēmusi atbildēt visiem vienuviet.

"Man adresēto anonīmo jautājumu vidū bija daudz šāda veida jautājumu - kāpēc jāšķiras? Vai tu joprojām komunicē ar Dāvidu?"

Nu Jana atklāti pastāsta, kā ir patiesībā:

"Pēdējais kontakts ar viņu man bija nesen, jo mums bija jāizlemj, kā mēs šķirsimies.

Nez kāpēc kāds sāka runāt, ka es pieprasīju šķiršanos īsziņā… ja pirms tam lāgā nekomunicēju ar šo cilvēku un viņš izbeidza ar mani attiecības kopīgajā darba čatā, par ko tad jūs brīnāties? Kāpēc jūs neko neskatāties, nemēģināt tikt skaidrībā un pēc tam rakstāt visādas muļķības? Ja jums nav ko komentēt, vienkārši neko nerakstiet. Nevajag rakstīt tikai rakstīšanas pēc."

"Kādēļ es vispār šķiros? Jā, man nav zīmoga pasē. Latvijā mūsu laulība neskaitās oficiāla. Taču nezinu… ja nu šis fakts uzpeld, kad nākamreiz precēšos? Tāpēc vēlos to izdarīt. Mazums! Jā, un arī emocionāli jānoved šī lieta līdz galam,

jo pat šāda amerikāņu laulība nevienam no mums nav vajadzīga, un vispār šī laulība ir kā dzērumā uztaisīts tetovējums

(un, kā vienmēr, viņa ticēja, ka viņš mainīsies, bet viņš bija jauns un bezrūpīgs). Un ir pienācis laiks noņemt šo tetovējumu. Jā, tas netraucē dzīvot, tas nesāp, tas nav redzamā vietā, taču dažreiz tu tomēr par to atceries un saproti, ka tas ir jānoņem," pārdomās dalās Jana.

Ļoti atklātu interviju par Janu, attiecībām, skandāliem, kompleksiem un daudz ko citu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu