Dzintars: Esmu pārliecināts, ka Saeima pieņems Latvijas nākotnei sliktu lēmumu (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
NA līderis Raivis Dzintars
NA līderis Raivis Dzintars Foto: Zane Bitere/LETA

Kopš maija stiķētās koalīcijas pamati ir šķībi un ļengani, un ir izveidota bezprincipu koalīcija, debatēs pirms balsojuma par Ministru prezidenta amata kandidātes Evikas Siliņas (JV) topošās valdības apstiprināšanas uzsvēra "Nacionālās apvienības" (NA) līderis Raivis Dzintars.

Dzintars ir pārliecināts, ka šodien Saeima pieņems Latvijas nākotnei sliktu lēmumu.

Viņš prognozēja, ka ar knapu Saeimas vairākumu šodien tiks apstiprināts jauns Ministru kabinets. Taču pamati jaunajai koalīcijai esot stiķēti jau kopš maija sākuma, teica Dzintars, norādot, ka no sākuma tas tika slēpts, vēlāk noliegts, bet finiša taisnē NA līdera ieskatā atklātības ir bijis pārāk daudz.

Viņš uzskata, ka bezprincipu koalīcija, lai nostiprinātos, meklēja sev līdzīgos - "vajadzēja vēl kādu, kas kristu amatu un statusa kārdinājumā", teica Dzintars.

Pēc politiķa vārdiem, NA neļāva Latviju pārpludināt ar lēto darbaspēku no trešajām valstīm, neļāva stiprināt krievu valodas ietekmi un piespieda palielināt atbalstu ģimenēm ar bērniem. "Mums var piekrist vai nepiekrist, bet mums ir vērtības, ko nemainām īslaicīga izdevīguma vārdā", apgalvoja NA līderis.

Viņš atzīmēja, ka ir lepns par saviem kolēģiem no NA un "Apvienotā saraksta" (AS), kas pārliecības vārdā piedzīvošot individuāli lielus zaudējumus, bet, neskatoties uz tiem, ir pārliecinoši parādījuši, ka principi, pašcieņa un cieņa pret vēlētājiem ir vairāk vērta.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu